2777
2789
عنوان

بچا چرا اینجوری شد امشبب😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 111 پست
دمت گرم😂❤️امتحان میکنم حتما

افرین نمیخواد جا ای بری همون دم در خونه این کارو انجام بده  یک ساعت ببین چه راننده ای میشی  فقط کافیه دنده عوض کردن رو بدون نگاه کردن فول شی تمام این رانندگیه وسلام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا تنها نری یاد نمی‌گیری اولش یه خیابون خلوت و صاف انتخاب کن دنده یک و دو برو کلاچ دستت بیاد چندروز ...

از من که بدشانس تر نبودی با وجود مربی تصادف کردم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

افرین نمیخواد جا ای بری همون دم در خونه این کارو انجام بده یک ساعت ببین چه راننده ای میشی فقط کافی ...

حتما میرم فردا

یجا هست بازار روز شهرمونه اسفالت کردن تازگی میرم اونجا 😂بازم دمت گرم❤️

فقط یادت نره یکی دومتر دنده عقب برو باز بزن جلو یکی دومتر دنده جلو دباره بیا عقب اینجور تکرار کن بعد ...

یه چیزی من دنده عقب تو دوتا از ماشینا یعنی ماشین آموزشگاه و ماشین بابام که نشستم بد جا می‌رفت مقصر منم؟میدونی سخت میره یکی از ترسام اینه جا نره و ...

یه چیزی من دنده عقب تو دوتا از ماشینا یعنی ماشین آموزشگاه و ماشین بابام که نشستم بد جا می‌رفت مقصر م ...

کاجو تا اخر فشار بده ببین مال اونه اگه مال اون نبود پس کلا جعبه دنده خرابه  شما اینیکی گفتمو انجام بده اصلا یه چند دقیقه همون درجا دنده عوض کن بدون حرکت 

کاجو تا اخر فشار بده ببین مال اونه اگه مال اون نبود پس کلا جعبه دنده خرابه شما اینیکی گفتمو انجام ب ...

دمت گرم هم دیشب انجام دادم هم امشب 

فکر کنم مشکل از ماشینه چون وقتی وایمیستمم یه چند ثانیه گاز میخوره