2777
2789
عنوان

گزارش فیک به مشاورم میدم چه کنم

124 بازدید | 14 پست

برنامه هاش رو نمیرسم تموم کنم

مقصرخودمم وقتم میره 

خیلی توی یه درس کندم بهشم گفتم کندم ولی میگه خودتو تغییربده کم کم عادت میکنی

سه روزه دارم باهاش پیش میرم ینی بعد دوماه تازه شروع کردم که گزارش فیک دادم

میگه از هفته بعد ساعت مطالعه تو بالا ببر

چه کنم؟اصلا نمیرسم بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکارو نکن من پارسال یه مدت اینکارو کردم ضررشو خودم دیدم، واقعیتو بهش بگو مثلا اگه کلا ۲ ساعت خوندی همونو بهش بگو اگه ۴ ساعت مثلا طول کشید یه درسو تموم کنی بازم واقعیتو بهش بگو.اون شخص مشاورته و باید کم کم مشکل کندخوان بودنتو باهات حل کنه

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

وا خب چرا از الکی گفتی 🫤وقتی مشاور گرفتی طبق همون پیش برو دیگه

دارم طبق برنامه ش پیش میرم ولی نمیرسم

ینی روزی ۳ تادرس گذاشته من فقط دوتاشو حوصله دارم بخونم

دوشب پیشم عروسی دعوت بودیم بش نگفتم از ساعت۷ به بعد نتونستم بخونم

الان داری خودتو گول میزنی یا مشاورتو؟ ب چ قیمتی اخه😑

نمیدونم  واقعا اعصابم داغونه 

دلم نمیخواد بش دروغ بگم از طرفی میگه ساعت مطالعه تو زیاد کن امروز بعد ازظهر کلا خوابم میومد بین درس خ‌وندن خوابیدم گفتم فقط زیست خوندم میگه چرا انقد کم خوندی

نمیدونم واقعا اعصابم داغونه دلم نمیخواد بش دروغ بگم از طرفی میگه ساعت مطالعه تو زیاد کن امروز بعد ا ...

واقعیتو بهش بگو حتما شاید راهکار داد حیفه اخه منم ی مدت مشکل تورو داشتم ولی الان اوکیه

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
واقعیتو بهش بگو حتما شاید راهکار داد حیفه اخه منم ی مدت مشکل تورو داشتم ولی الان اوکیه

چطوری اوکی شدی؟بش گفتم درسی رونرسیدم بخونم چیکارکنم میگه بین روزای هفته تقسیم کن

میگم این چن مدت روکه نخوندم باید بخونم مثلا دوروزه ریاضی گذاشته اصلا نخوندم فقط شیمی وزیست رسیدم بخونم

فقط یه چی بهت میگمبا گزارش هایی ک بهش میدی داری آینده ی تحصیلی خودت رو نابود میکنی و تازه جالبیش هم ...

اره خودمم میدونم

میگه باید سختی بکشی

یه مدت میگه تلاش کن عادت میکنی

الان میخواستم درسی که نخ‌وندمو جبران کنم میگه الان وقت درس نیس بخواب فردا

اره خودمم میدونممیگه باید سختی بکشییه مدت میگه تلاش کن عادت میکنیالان میخواستم درسی که نخ‌وندمو جبرا ...

از یه جایی به بعد برنامت رو درست کن

هی به خودت نگو حالا وقت دارم ، تا صبح بیدارم و از این حرفا

محکم پای برنامت وایسا

لازمه مشاورت رو عوض کن