2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یه شهره دیگس و متوجه خیانت چتیش شدم و قهریم و احتمالا جدا بشم با اینکه عاشقشم

شوهر منم ی شهر دیگ هست دلم گرفته خیلی تنهام 🥺ولی برای کار رفته

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

خودش میدونه؟

اره وقتی که فهمیدم کلا دو سه هفته بود در تماس بودن خیلی ادعای عاشقیش میشد و مثل بلانسبت سگ پشیمون بود به گوه خوردن افتاده ولی من میترسم درسته خیانتش جنسی یا حتی عاشقانه نبوده و در پیام و زنگ بوده ولی خیانته دیگه و منم میترسم از آینده ای که بدتر بشه

اره وقتی که فهمیدم کلا دو سه هفته بود در تماس بودن خیلی ادعای عاشقیش میشد و مثل بلانسبت سگ پشیمون بو ...

اره درسته میفهمم عزیزم سرم اومده

عقدی؟

شوهر منم ی شهر دیگ هست دلم گرفته خیلی تنهام 🥺ولی برای کار رفته

کلا رفته یا بیاد دیگه نمیره؟

ماهم چون ورشکست شدیم مجبور شد بهره که طلبکارا فعلا ولش کنن بتونه کم کم پول بفرسته بلکه بتونیم کم کم بدهیارو صاف کنیم که در همین حین متوجه خیانتش شدم الان دو ماهه ندیدمش هم عاشقشم هم متنفرم ازش😭

کلا رفته یا بیاد دیگه نمیره؟ماهم چون ورشکست شدیم مجبور شد بهره که طلبکارا فعلا ولش کنن بتونه کم کم پ ...

برای کار رفته شوهرم ... عزیزم تو شرایط سختی هستی ک

نمیدونم چیکار کنم میگه نفهمیدم چرا اینکارو کردم منی که جونمو برای تو میدم دو ساله خونه خودمم و بچه ه ...

بهش ی فرصت بده 

برای کار رفته شوهرم ... عزیزم تو شرایط سختی هستی ک

خیلی شرایطم سخته،خیلی😭🥺من سر همه اتفاقات که افتاد این ورشکستگی سنگین موندم حقم نبود الان بخواد اینکارو کنه باهان عمرم داره تموم میشع سر این قضیه 

خیلی شرایطم سخته،خیلی😭🥺من سر همه اتفاقات که افتاد این ورشکستگی سنگین موندم حقم نبود الان بخواد این ...

مواظب خودت باش عزیزم قوی باش