2777
2789

هر وقت میاد فقط میشینه رو مبل پذیرایی میشه و حتی میاد تو آشپزخونه فقط دستشو میشوره و هر چی ظرف کثیف رو میز عسلی میمونه رو من جمع میکنم

آشغال دستمال کاغذی که باهاش دستشو پاک میکنه رو هم میندازه رو مبل جمع هم نمیکنه

موقع غذا هم از اول تا آخر همه کارا رو خودم و مامانم انجام میدیم

فقط تنها کاری که میکنه از رو مبل بلند میشه میاد سر سفره غذا میشینه

همه ظرفا رو خودم تنها میشورم

دلم واسه خودم سوخت امروز که داشتم تنها ظرفا رو میشستم

واسه اینکه محکومم به آدمی که هیچ احترامی واسمون قائل نیست و بهمون بی اهمیتی میکنه تا زمانی که مجردم سرویس بدم

خستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درس داری برو تو اتاقت درستو بهانه کن 

اه متنفرم از این عروسای عفریته که فقط میان میخورن میرن منم تو مجردی بدم میومد ظرفای این سلیطه ها رو جمع کنم 

خداییش خودم تو خونه مادرشوهرم همیشه ظرف هم میشورم ببینم چیزی رو زمینه برمیدارم اینا انگار خرن میخورن میریزن زیرشون حیوانی که تو تویله ست اینکارو میکنه 

لابد عضو نی نی سایته😂

بدون شوخی چجور روشون میشه؟نکنه شاهدختی چیزیه؟!! 🙄

من یدونه دختر خونه پدرم دست به سیاه و سفید نمیزدم بعد توعقد البته فقط بادعوت میومدم. ولی وقتی میومدم کمک میکردم .

واقعا اونهایی که نهار شام میرن خونه دیگران و دست به سیاه سفید نمیزنن درک نمیکنمفرقی نداره اسمش عروس ...

والا کسی ک ی ماه ی بار میره خونه کسی همونم بره تو اشپزخونه؟

این چ مدل پذیراییه 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اگه درس داری برو تو اتاقت درستو بهانه کن اه متنفرم از این عروسای عفریته که فقط میان میخورن میرن منم ...

وقتی داشتم ظرفا رو میشستم اشکم در اومده بود

از اینکه انقد بدبختم و به خاطر مامان بابام باید همه اینا رو تحمل کنم

اصن دعوتمون نمیکنه سالی یه بار فقط عید راه میده مارو که اونم داداشم ازمون پذیرایی میکنه

خب به مامانت بگو زیاد دعوتش نکنه 

من به زندایی دارم ۲۰، ۲۵ ساله اومده یه بار واسه ناهار یا شام خانواده مادربزرگمو دعوت نکرده هر بار هم میاد یه دعوایی میندازه شوهرشو میندازه به جون بقیه بعد میره 

ولش کن بزار نشوره بزار فکر کنه زرنگ چیزی بگی فکر میکنی درست میشه

شما کار خودت بکن 

چیزی بگی حتی اگه صددر صد حق با شما باشه تبدیل به اختلاف تو زندگی برادرت میشه 

ان شالله هرچی خوبی کنی به زندگیت برگرده 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
والا کسی ک ی ماه ی بار میره خونه کسی همونم بره تو اشپزخونه؟این چ مدل پذیراییه

ما رو والا مادرشوهرم شاید ۴،۵ ماه یه بار شام دعوت کنه اونم چی بشه ولی دست رو دست نمی‌ذاریم همه عروسا به هم کمک میکنیم جمع میکنیم میشوریم مادرشوهرم دست تنها غذا درست میکنه انصاف نیست بعدش هم خودش ظرفایی که ما خوردیم بشوره 

دیگه عروس بعد یه مدت تو خونه مادرشوهر مهمون حساب نمیشه صاحب خونه ست