2777
2789
عنوان

داداشم ی زنی رو انتخاب کرده ک اصلا هروقت میبینمش فیکس انگار 45سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 80 پست
حقیقت اینه وقتی یکی اشتباه میکنه و گند میزنه به زندگیش اخرسر مشکلاتش تو زندگی بقیه هم پدیدار میشه د ...

ایشون خواهر هستن نه پدر و مادر....

هر پدر و مادری مسئولیت داره در قبال فرزندش

حالا ممکنه یکی تو ازدواج اشتباه کنه، یکی کار،یا ......

اما من حداقل ۵تا ازدواج دیدم با خانم بیوه و بزرگتر که طرف واقعا خوش بخته و راضیه

حالا مثلا با یه پرنسس همه چیز تموم کنه اون ازدواج صددرصد موفقه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون خواهر هستن نه پدر و مادر....هر پدر و مادری مسئولیت داره در قبال فرزندشحالا ممکنه یکی تو ازدواج ...

والا ماکه دیدیم تو زندگی خواهر برادر که هیچ کل طایفه هم تاثیر داشته .‌..قبلا این خانم تاپیک گذاشته نظر هم گذاشتم بحث تکراریه ولی هرکی با هم سطح خودش باید ازدواج کنه شما درون زندگی نه اون پرنسس هستی نه اون بیوه چند سال بزرگتر عرف اینطوره دختر با پسر بیوه با بیوه اینجوری امار طلاقم خیلی پایین میاد... و اینکه من مشاور حقوقی هستم پرونده دیدم که خانم بیوه بوده پسره چون خانم تمام شرایطشو حتی اینکه ببخشید اینو میگم سه نفره س‌ک.س کردنم قبول کرده فقطط بخاطر اینکه بگن با یه پسر مجرد ازدواج کرده ببخشید لطفا کامنتمو ریپ نزنین میخوام بخوابم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
بازم موضوع تکراری ازدواج برادر مجرد بایه خانم جداشده که هرزگاهی میزنن

اره الان یادم اومد قبلا هم شرکت کرده بودم تو تاپیکش

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید