پسرای دم بخت هم باید حتمااااااااااا به خانواده ی دختر دقت کنن وگرنه ممکنه بدبخت بشن
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم این شوهرمو باید بهش بگی فلانی خانوماز بس خاله زنکه
خدا بهت صبر و طاقت بده عزیزم، میفهمم چقدر سخته، فقط سعی کن نسبت بهش بی اعتنا باشی چون هرچی بیشتر به این کارش اهمیت بدی بیشتر اذیتت میکنه، مردا خیلی زود میفهمن نقطه ضعف زنها رو و غاااالبا از اون نقطه ضعف علیه اون زن استفاده میکنن چون ذاتشون قدرت طلبه!
حرفای چرند خواهر و مادرش ب کتفت هم نباشه تو ک میدونی اونا از حسادت و عقده اینکارو میکنن، اتفاقا هررروز روی زیبایی و شادابی و سلامتی خودت کار کن و بذار بترکن، محل نذار بهشون، خودت ک عاشق خودت باشی نفوذناپذیر میشی 😉🌺
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
ن متاسفانه من سیاست ندارمامشب نمیدونی جلو اونا چجوری ریختم بهم بدتر نقطه ضعف میدم دستشون
ضعیف نباش، از رنج کشیدن استقبال نکن، هوش هیجانیت رو ارتقا بده و سباست زنونه ات رو فعال کن و اونها رو مغلوب خودت کن، باور کن میتونی فقط تنبل نباش و ب ضعیف بودن اکتفا نکن
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
بدبختی اینجاس من ناراحت بشم سریع همه فرم صورتم عوض میشه و امشب همه فهمیدن نقطه ضعفمم پیدا کنن شیش بر ...
وقتی ناراحت میشی تمرین کن ک لاقل اخم کنی و اون حالت مظلوم و درمونده و ضعیف رو ب خودت نگیری، ! اخم کردن وایبش بیشتر ب قدرت میزنه ،تو خلوت خودت روی شهامت و شجاعت داشتن تمرین کن و خشمت رو سازنده یاد بگیر ک ابراز کنی، همراه با اقتدار و اطمینان، ن از سر اضطراب و ترحم خواهی!