2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ندارم ولی میتونم حس کنم چقد درد اوره

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

آخی عزیزم.یه مادرداغ دیده روهیچکی وهیچی نمی تونه اروم کنه.خالم پسرجوانشوازدست داد.ازبس گریه وزاری میکردوسرقبرش میرفت که یه روزوقتی داشته نمازمیخونده بعدازتمان شدن نمازش گفت یهوووخوابم گرفت وهمونجایی که نمازمیخوندم درازکشیدم خوابم برد.پسرشوتوخواب میبینه که بهش میگه بیامیخام خونمونشونت بدم بعدمیبره یه جای خیلی خیس وپراب بهش میگه ببین خونموچیکارکردی ازبس اب ریختی که نمتونم توش زندگی کنم.ازاون به بعدارومترشدهروقت دلش میگره فقط قران میخونه

انشالله خدابه دلت صبربده که بتونی بااین غم کناربیایی

اره من چهارقلو سقط کردم خیلی حس بدیه دلم تنگه براشون

چند ماهه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

یک سال و چند ماه پیش دختره دو سالم تو تصادف فوت شد

اخییی 💔 جاش تو بهشت باشع