2777
2789
عنوان

شوهرنامرد😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 53 پست
حلش بی محلی..این اقا با بی محلی درست میشه دیگه من باشم قربون صدقش نرم ..هرروز خودمو براش تمیزنکنم تا ...

نه گلم میدونم ناراحتی حق داری، اما رو ناراحتی تصمیم نگیر، به زندگیت فکر کن گلم، هر کسی ایرادی داره، همه مثل هم نیستن، اما میشه با راه حل اون ایراد حل بشه، الان به لیوان اب بخور آروم باش 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
حلش بی محلی..این اقا با بی محلی درست میشه دیگه من باشم قربون صدقش نرم ..هرروز خودمو براش تمیزنکنم تا ...

به همسرت بگو تکمیل کننده هن باشیم ایرادات هم رو محترمانه بگیم، که رفتاری باعث ناراحتی نشه، اما رو عصبانیت تصمیم نگیر، بجاش خوب فکر کن که چی بگی که اوضاع درست بشه برا همیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم دوام زندگیه، متاسفانه دوست پسر و دوست دختر معنا بدی پیدا کرده، وگرنه چشه؟ با علاقه خودت و شناخت ...

اره واقعا منم دیدم 

مهم اینه همو درک کنن این خیلی با ارزشه

خیلی رابطمون خوبه 

واقعا دوسش دارم؛تنهاادمیه که درکم میکنه،واقعامثل یه مادره برام،زود پشیمون میشه هیج وقت نشده باقهربخوابیم حتی بهم زنگ زد،من جواب ندادم ولی امشبو مثل اینکه باقهر بایدبخوابیم.شایدم تانیم ساعت دیگه برگرده داخل خونه

ولی ماهی یک بار باید حتما اینو  جوبگیره اینجوری شه..تازه خوشحال بودم گذاشته کنار این رفتاربیخودشو ولی خوشحالیم الکی بود

اره میگم که کلش ایرادداره،حالازیاداهل نمازم نیستا ولی هلاک این عقایدش

اره اخه مسخرست واقعا..میگه دوست نداشتم دوست دخترم بودی بارها خواستم بگم دوست داشتی رابطه برقرار کنی ...

واقعا که! معلومه که همش بهانه س. ۹۹ درصد دوستای من با دوس پسراشون ازدواج کردن الانم خیلی خوشبختن. جالبه صمیمی تری ندوستم با دوس پسرش ازدواج کرده، دوران دوستی همش میزد تو سر پسره که من ممکنه باهات ازدواج نکنما، اون طفلکم هر بار که این حرف و میشنید نمی دونست کله شو از استرس و ترس کجا بکوبه! خخخخخخ

کارا و حرفای همسرت به طرز احمقانه و مضحکی هم بهانه س و هم بچه گانه!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
نه گلم میدونم ناراحتی حق داری، اما رو ناراحتی تصمیم نگیر، به زندگیت فکر کن گلم، هر کسی ایرادی داره، ...

اگه بیاد باهاش صحبت میکنم ولی بهش میفهمونم که ناراحتم...خب دوسش دارم انتخاب خودم بوده هیچ وقت ازش نمیگذرم..

ولی بیادم میخواد به هرطریقی از دلم دربیاره من میشناسمش...مشکل من اینه زود وا میرم زود اشتی میکنم نمیدونم چرا تو اون لحظات خندم میگیره

واقعا که! معلومه که همش بهانه س. ۹۹ درصد دوستای من با دوس پسراشون ازدواج کردن الانم خیلی خوشبختن. جا ...

عزیزم لطفا نگو احمقانه..

خب اعصابش خورده میدونم حرفاش از ته دلش نیست وهروقت عصبی بامن اینجوری میکنه تا خالی شه..

اومدم اینجا تا این مشکلمو حل کنم که چیکارکنم تو عصبانیتش اینو بذاره کنار..

اگه بیاد باهاش صحبت میکنم ولی بهش میفهمونم که ناراحتم...خب دوسش دارم انتخاب خودم بوده هیچ وقت ازش نم ...

😂😂، خوبه معلومه خیلی مهربون هستی و احساساتی،  باهاش آشتی کن حالا میدونی میاد، اما سر فرصت مناسب یکبار برا همیشه بهش بگو که این حرفا رو نزنه و براش دلیل بیار و بزار اونم حرف بزنه و خوب گوش بده، این مهمه خیلی که دوتایی با دلیل حرف بزنید و قانع کنید هم رو، انشاله که همیشه زندگیتون پر از نشاط و تندرستی باشه گلم 

😂😂، خوبه معلومه خیلی مهربون هستی و احساساتی،  باهاش آشتی کن حالا میدونی میاد، اما سر فرصت منا ...

شما هم مثل بقیه اینو میگین😂

نه بابا مهربون نیستم ولی خیلی احساساتی ام خیلی زووود اشتی میکنم کافیه یه عزیزم بگه من خر میشم😂واینکه زودمیخندم حتی وقتی عصبیم اینقدر مسخره بازی درمیاره منم میخندم😂مشکل من اینه..

انشالله ادم شه این پسره😩😩

مرسی عزیزم انشالله شماهم همیشه شاد باشین کنارهم

عزیزم لطفا نگو احمقانه.. خب اعصابش خورده میدونم حرفاش از ته دلش نیست وهروقت عصبی بامن اینجوری میکنه ...

چی بگم والا

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...