2777
2789
عنوان

شوهرنامرد😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 53 پست
منم همین تصمیمودارم محبت بهشون نیومده خستم کرده فک میکنه چون مرده هرکاردلش خاست میتونه بکنه.دردش کم ...

اره بخدا

یه هفته من ناراحت بودم این دااشت هلاک میشد خودشو به در و دیوارمیزد تا حالم خوب شه..انگار من عروسکشم..از حرص بیاد بهش میگم منو بخاطر نیازت میخوای بیشتر عصبی شه حقشه

بخدا همیشه همین کارومیکنم حتی تو اوج عصبانیتش میگم ببخشیدتااروم شه و واقعاهم میشه ولی وقتی حرف گذشته ...

ببخشید میگم گلم، مگه اشکال گذشته شما چی بوده؟  دوست بودن؟ چه اشکال داره مگه خلاف کردین؟ اونایی باید این رو بگن ببخشید میگم که کارای نا مربوط کردن، تو زمان مناسب اینا رو بهش بگو که یکبار برا همیشه تموم بشه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا یه هفته من ناراحت بودم این دااشت هلاک میشد خودشو به در و دیوارمیزد تا حالم خوب شه..انگار م ...

نه عزیزم نگوبهش اینو.بدش میاد.محلش که ندی خودش میفهمه.مثلا من امروزلباسی که خودش برام خریده وهروقت میپوشیدم براش لختی تاصبح منومیکشت امروزباساپورت پوشیدم جلوش بعدشم ظهررفت خابیدمنم بافاصله جداخابیدم تاحرصش دربیاد.

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
اره بخدا یه هفته من ناراحت بودم این دااشت هلاک میشد خودشو به در و دیوارمیزد تا حالم خوب شه..انگار م ...

من و همسرم با هم تو باشگاه آشنا شدیم و خانواده هامون رو در جریان گذاشتیم، و الانم اصلا گذشته رو کاری نداریم، پز نمیخوام بدم واقعا، اما هم رو آنقدر از گذشته تا الان میخوایم که نگو، پس دلیلی نداره من یا همسرم گذشته رو بگیم 

ببخشید میگم گلم، مگه اشکال گذشته شما چی بوده؟  دوست بودن؟ چه اشکال داره مگه خلاف کردین؟ اونایی ...

منم دردم همینه میگم مگه مشکلم چی بود؟اصلا زمانی که دوست بودیم هیچکدوم از اعضای خانوادش نمیدونستن دوسال باهم بودیم نذاشت حتی رفیقاش بدونن 

از اون ادمایی بودکه میگفت دوست دختر بده،تو اون دوسال میگفت تو دوست دخترم نیستی میگفتم پس چی ام میگفت نمیدونم عصبی میشد قاطی میکرد..خیلی طرزفکر بیخودی داره انگار دوست دخترچی هست..تعریف میکرد سرکارش طوری با دخترا برخوردمیکردم که نزدیکم نشن..کلش خرابه 

نه عزیزم نگوبهش اینو.بدش میاد.محلش که ندی خودش میفهمه.مثلا من امروزلباسی که خودش برام خریده وهروقت م ...

اره دیونه میشه اینو ازم بشنوه نقطه ضعفشه..

منم بخوام لختی بپوشم روانیم میکنه انگاردیگران زن ندارن ..کلش خیلی خرابه 

من و همسرم با هم تو باشگاه آشنا شدیم و خانواده هامون رو در جریان گذاشتیم، و الانم اصلا گذشته رو کاری ...

منم خیلی دوسش دارم،میدونم اونم دوسم داره حتی با اون غرورش بهم زنگ زد خیلی خیلی مغرور وکل شقه

اما وقتی عصبی میشه میاد رو من خالی میکنه..نمیتونم دیگه تحملش کنم..

منم دردم همینه میگم مگه مشکلم چی بود؟اصلا زمانی که دوست بودیم هیچکدوم از اعضای خانوادش نمیدونستن دوس ...

ببخشید مهم اینکه کار بدی سرنزده باشه و زندگی خوب مشترکی داشته باشی ، خیلی ها ازدواج سنتی میکنن و کلی مشکل و ... دارن، مهم صادق بودن و... هست، بهش بگو مگه کار بدی کردیم که اشکال داشته باشه؟ باهم دوست بودیم چه بهتر بده همدیگه رو خوب شناختیم و رو علاقه هم رو خواستیم، الان برا حفظ کردن هم و زندگیمون باید تلاش کنیم

اقا بچه مثب بوده من اولین دوست دخترش بودم یه مدت ازهم جدا شده بودیم بعدش دوستای بیشعورش اینو کشیدن ط ...

عزیزم من این قسمتش رو متوجه نشدم که ینی ناراحته از اینکه با شما دوس شده؟ ینی گیریم که تک دوست دخترذش شما بودی، الان این قضیه داره عذابش میده؟  

پ.ن: به شخصه سینه سوخته دوستای بیشعور دوست پسرم و دوستای بیشعورتر از اونای خودم هستم!  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
منم خیلی دوسش دارم،میدونم اونم دوسم داره حتی با اون غرورش بهم زنگ زد خیلی خیلی مغرور وکل شقه اما وق ...

این موضوع رو باهم و خیلی آروم و صمیمی باید حل بشه، وگرنه خدایی نکرده گلم روی خیلی چیز های دیگه تاثیر منفی میزاره، نزار بهش فکر کنه و پر و بال به این فکر بده، بهش بگو یکبار برا همیشه این مسئله رو حل کنیم 

منم خیلی دوسش دارم،میدونم اونم دوسم داره حتی با اون غرورش بهم زنگ زد خیلی خیلی مغرور وکل شقه اما وق ...

هر مشکلی فرمولی داره، باید دوتایی بخواین حل بشه و اونموقع حل میشه، زیاد سخت نیست واقعا 

ببخشید مهم اینکه کار بدی سرنزده باشه و زندگی خوب مشترکی داشته باشی ، خیلی ها ازدواج سنتی میکنن و کلی ...

هیچ کاری نکردیم باهم قبلش.دوست داشت سنتی ازدواج کنه چون خانوادش اینجورین همه روش حساب میکنن یه بارداداش برگشت گفت میلادکه هیچ وقت دوست دخترنداشت این یهو برگشت نگام کردوقتی برگشتیم خونه عصبی بود بخاطرهمین هیچی نگفتم ..

عصبانتیش لحظه ای بعد میادهی میگه ببخشید منم باید بگم چشم ولی این بار کور خونده

عزیزم من این قسمتش رو متوجه نشدم که ینی ناراحته از اینکه با شما دوس شده؟ ینی گیریم که تک دوست دخترذش ...

اره اخه مسخرست واقعا..میگه دوست نداشتم دوست دخترم بودی بارها خواستم بگم دوست داشتی رابطه برقرار کنی ولی من برات عیب بودم

چون دوسش دارم چون غرورش برام مهمه نمیگم

میدونم اینااهمش بهانس چون باعقل همخونی نداره فقط میخواد عصبانیتشو به هرطریقی خالی کنه

هر مشکلی فرمولی داره، باید دوتایی بخواین حل بشه و اونموقع حل میشه، زیاد سخت نیست واقعا 

حلش بی محلی..این اقا با بی محلی درست میشه دیگه من باشم قربون صدقش نرم ..هرروز خودمو براش تمیزنکنم تا خوشحال باشه.دارم براش

هیچ کاری نکردیم باهم قبلش.دوست داشت سنتی ازدواج کنه چون خانوادش اینجورین همه روش حساب میکنن یه باردا ...

مهم دوام زندگیه، متاسفانه دوست پسر و دوست دختر معنا بدی پیدا کرده، وگرنه چشه؟ با علاقه خودت و شناخت بهتر همسر ایندت رو انتخاب کنی مگه بده؟ بخاطر حرف دیگران که نباید زندگی کرد، خودت مهمی، زندگی مهمه، همسرت مهمه، اینا رو بهش بگو، چند نفر از اعضای فامیل خودم مثال بزنم که سنتی ازدواج کردن و هر روز جنگ و دعوا دارن، واقعا میگم،  اما من و همسرم مشکل داشتیم ولی واقعا آروم حل شده، خیلی راحت، مهم دوام زندگیه، طرز فکر همسرت با عرض معذرت اشتباهه