2777
2789
عنوان

شوهرنامرد😢😢

1130 بازدید | 53 پست

سلام

اینقدر حالم بد فقط دلم میخواد تایپک کنم..دوست ندارم نزدیکام ازغمم بدونن

امشب به شوهرم گفتم احساس میکنم مثل قبل دوسم‌نداری گفت وقتی به رابطه قبل ازدواجممون فکرمیکنم اعصابم خوردمیشه دوست دختر جز خط قرمزای زندگیم بود

منم گفتم جوری میگی که انگار خراب داشتم،خیلی بینمون بحث بالاکشید عصبی شد گذاشت رفت

نمیدونم چرا هروقت دلخوره سرمن خالیش میکنه،همیشه عصبیه یه چیزی رو میزنه تو سرم 

جالبش اینجاست قبلا با دوست دخترش رابطه داشت

میدونم این حرفوبخاطرعصبانیتش زده از این ناراحتم چرااینجوریه

بعدش که آروم میشه دلیلشو میپرسم به هر طریقی توجیه میکنه حرفاشو..

خیلی ازش ناراحتم جوری که الان فقط به این فکرمیکنم منوبخاطر نیازش میخواد..فقط آخرشبا یادش میاد منت بکشه..دارم دیونه میشم

حتی غرورم اجازه نمیده با دوستم دردو دل کنم

یعنی منو بخاطر خودم نمیخواد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢😢😢😢😢

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
چقدر خوبی که تنها بهانه ش رابطه ی قبل از ازدواجشه.

بهانه اونه،نه من

هر زمانی عصبیه یه چیزی میکشه وسط

امشب گیر داد به دوستیمون 

اصلا هیچ بحثی قبلش نبود فقط گفتم چرا اخلاقت عوض شده که یهو اینو بهم گفت

بخدا یکبارم رابطه جنسییشو به روش نیاوردم تا غرورش بشکنه بعد میاد به دوستیمون گیر میده انگار من خراب داشتم باعث شرمش میشد

چرا هر وقت بقول خودت عصبی و ناراحته تو بیشتر بهش گیر میدی؟؟؟؟وقتی حالش خوب نیست سربسرش نذار این بحثا ...

گیرندادم فقط ازش سوال کردم کمی کلافه بود گفتم چرا دوسم نداری بدون مقدمه برگشت بهم گفت بخاطر دوستیمونه اصلا با عقل هم جوردرنمیاد 

خیلی ناراحت شدم

گیرندادم فقط ازش سوال کردم کمی کلافه بود گفتم چرا دوسم نداری بدون مقدمه برگشت بهم گفت بخاطر دوستیمون ...

خب عزیزم وقتی کسی بیحوصله است یا بهر دلیلی ناراحته بنظر خودت درسته این سوالارو اون زمان ازش پرسید تو وظیفت اون موقع آرامش دادن به طرف مقابلته نه اینکه بیشتر عصبیش کنی

ولش کن محلش نده هروقت این حرفارومیزنه.درموردگذشته صحبت نکن تامیتونی 

خودش یهو وسط کشید،بی مقدمه اومد درجواب اینو گفت..

منم گفتم میذارم میرم که خیلی راحت خودش رفت