2777
2789
عنوان

ایکاش درسم تموم نشه هیچ وقت

118 بازدید | 14 پست

من ترم ۷ژنتیک هستم 

از اول هدفم مهاجرت یوده 

این رشته رو براساس علاقه و هدفم انتخاب کردم 

تصمیم دارن خدا بخواد بعد درسم برای بورسیه استانی ایتالیا اقدام کنم که البته همینم بستگی به یه تومن پول داره که آیا جور بشه یا نه 

اگه نشه کلا منتفی میشه 

رشتم بازار کار خوبی نداره اینجا 

یا باید برم مدرسه عیر انتفاعی تدریس کنم که اونم یه سال سابقه کار و پارتی میخواد 

یا اینکه برم ازمایشگاه خصوصی با حقوق وزارت کار و پارتی 

حالا با حقوق کمش مشکلی ندارم، بخدا پیدا بشه با کله میرم ، مشکل اصلیم پارتی که ندارم بدیختی

حالا الان نگرانم میگم نکنه بیکار بمونم 

خیلییی دلواپسم 

تروخدا بگید چیکار کنم میترسم

ترس و نگرانیت کاملا قابل درکه و من کاملا میفهممت❤️

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نشد ارشد یه رشته بهتر میخونی سرکار هم میری پول جمع میکنیبرای دکترا میری

ارشد اینجا فایده نداره بخوام بخونم 

اونم از گرایش های رشته خودم

مگه اینکه بورسیه بگیرم 

جدی میگی؟؟

چیو؟ آره خب. میگم اینکه نگرانی و از آینده میترسی و..، حالت رو درک میکنم. 

راه حلی ندارم. فقط خواستم بگم یکی اینجا هست حالت رو میفهمه. همین. 

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

نه راستش ولی باور کن دست خودم نیست

می‌دونم عزیزم ولی اینم یادت باش پیش پیش غصه خوردن دقیقاً باعث جذب همون غصه میشه بابا از قدیم گفتن خدای فردا یکی دیگه است دیدی هر وقت به چیزی فک میکنیم درست برعکس اون فکر ما اتفاق میوفته پ رو خودت کار کن بذار زمان رو در لحظه بگذرونی حالا اگه کار مثبتی هم ازت برمیاد برا آینده انجام بده مثلا پس انداز داشته باش کنار درست مهارتی یاد بگیر ولی فکر الکی نکن چون دقیقا چیزی میشه که فکرشم نمیکنی

خیلی حس بدیه شما رشتت چیه؟؟؟

آره.. من که کلا گیج و سردرگمم و مدام نشخوار فکری میکنم. البته من قصد مهاجرت ندارم و دوسال از شما عقب ترم. 

یکی از رشته های مدیریتی میخونم. آنچنان بازار کاری نداره ولی میخوام تلاش خودمو بکنم.