2777
2789
عنوان

روزهای سخت بچه داری

321 بازدید | 56 پست

پسر شیطون چهار ساله که مدام مراقبت میخاد منو میخواد همراه میخاد مادر میخاد بازی میخاد تفریح میخاد رسیدگی زیاد میخاد 

بچه هفت ماهه ام که مدام بغل و رسیدگی و انرژی زیادی ازم‌ میگیره تایم زیادی میگیره 

خابوندنش غذا دادنش مراقبت ازش که برادرش کتکش نزنه 

سرگرم کردنش 

شیردادن 

و هزار تاچیز دیگه 

حسادت و لجبازی زیاااااااد برادرش هم در نظر بگیرید به علاوه کااااااااااار زیاد خونه آشپزی تمیز کردن شستن جارو و ..

خیلی خیلی خیلی خستم 

از کنترل وضعیت از تعادل برقرار کردن بین بچه ها و رسیدگی بهشون 

از اینکه یک ساعت بی دغدغه نمیتونم بخوابم 

از همه چیز خستم 

کمکی هم ندارم زیاد. 

بیشتر از بچه دوم خسته میشم خیلی مراقبت داره 

کی بهتر میشه وضعیت جسمی داغونم

عصابم ضعیف. شده بی حوصله و افسرده شدم 

خواهش میکنم اگر عصاب ندارید چه نسازید خیلی سخته دستشویی رفتن میشه براتون آرزو 

همسرت باید کمک کنه

مامان خاهری کسی نیست

بعدم برا کار خونه زیاد سخت نگیر که همه جا همیشه تمیز و مرتب باشه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم تو شرایط سختی هستی ولی این روزا هم تموم میشه توهم یه نفس راحت میکشی.خیلیا الان شرایطشون مثل شماست

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من پسرم ۴سال ونیم داشت وسطی یک ونیم که سومی دنیا اومد بدون کمکی

سخت نگیر  

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
من پسرم ۴سال ونیم داشت وسطی یک ونیم که سومی دنیا اومد بدون کمکیسخت نگیر

واای،چجور بزرگشون کردی؟خیلی سخته که

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

این روزها میگذره فکر کنم تاپیک های اولم مثل شما در مورد بچه هام همش غر بود الان که بزرگ شدن با هم جورتر شدن دعا و حسادت هم گاهی دارن ولی در کل اون روزهای وحشتناک گذشت یه ذره هم صبور باش سخت هم نگیر 

ی کوچولو صبر داشته باش

منم گذروندم این روزها رو .خصوصن اگر کمک نداشته باشی

خیلی سخته

دخترم پنج سالشه و پسرم نه سال

الحمدلله خیلی بهتر شدن.دیگه از پس یسری کاراشون بر میان...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.