بچه ها اینارو خریدم ولی خیلی ارزونن هر کدوم زیر ۲۰۰ ان
به ترتیب براشِ کرم پودر و هایلایتر استیکی و ریمل و ژل ابرو و کانسیلر و خط چشم و پالت سایه و هد بند ارایشی
جمع شید عکس خودمم میذارم ک میکاپ کردم باهاشون
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
بابا منو بدون کرم ببینی وحشت میکنی میگی بسم الله 🤣پر جای جوشه صورتم
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
خیلی خوب شدی 👍🏻 جوری آرایش کردی که معلوم نیست ارایش کردی و ساده و زیبایی
کانتور هم استفاده کردی ؟ چون میتونی روی بینیت فرم خوبی ایجاد کنی
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛
بخدا بی نام و نشونه روش چیزی نزده😭😂بذار برم چک کنم توی دیجی کالا میگم بهت الان