یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تاییدش نمیکنید،ی کلمه بگینحوصلم رف از بس منتظر واسادم@niniyar
چرا خودتون تاپیک میزنید قفل میکنید اجازه نمیدید همون جا جواب بدم؟ بعد میرید تو تاپیک بقیه تگ می کنید؟ من مسئول تایید عکس و تاپیک نیستم و خبر ندارم چرا تایید نشده و رد شده شاید عکسش مشکل داشته عکس دیگه ای بذارید بعد دوباره بزنید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
چون تاپیکم کامنت گذاشته شه هزار میلیارد سال بعد میاید حذفش میکنید دلم برا نینی یار پنج واقعا تنگ شده ...
پس تاپیک سوالی نزنید و تو تاپیک دیگران هم مزاحمت درست نکنید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت