2777
2789
عنوان

ادمینی

58 بازدید | 11 پست

به تعدادی محدود ادمین خانم و اقا برای پاسخ گویی به مشتریان در تلگرام نیازمندیم سابقه نمیخاد خودمون اموزشات لازم میدیم بهتون امکان دورکاری هست 

حقوق روزانه پرداخت میشه 

حقوق روزانه ۸۰۰ الی ۱۲۰۰

بستگی به فعالیت خودتون داره 

محدودیت سنی نداره 

فقط شخص خوش اخلاق باشه 

برای کسب اطلاعات  بیشتر 

کلمه شرایط رو‌در تلگرام 

به ایدی زیر ارسال کنید .

@mkaseb2005

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاییدش نمیکنید،ی کلمه بگینحوصلم رف از بس منتظر واسادم@niniyar‍

چرا خودتون تاپیک میزنید قفل میکنید اجازه نمیدید همون جا جواب  بدم؟ بعد میرید تو تاپیک بقیه تگ می کنید؟ من مسئول تایید عکس و تاپیک نیستم و خبر ندارم چرا تایید نشده و رد شده شاید عکسش مشکل داشته عکس دیگه ای بذارید بعد دوباره بزنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

چرا خودتون تاپیک میزنید قفل میکنید اجازه نمیدید همون جا جواب بدم؟ بعد میرید تو تاپیک بقیه تگ می کنی ...

چون تاپیکم کامنت گذاشته شه هزار میلیارد سال بعد میاید حذفش میکنید 

دلم برا نینی یار پنج واقعا تنگ شده 

عکسای من مشکلی نداشتن

[...بنظر من معجزه ای وجود نداره جِی ، البته معجزه ای زیباتر از تو !...]

چون تاپیکم کامنت گذاشته شه هزار میلیارد سال بعد میاید حذفش میکنید دلم برا نینی یار پنج واقعا تنگ شده ...

پس تاپیک سوالی نزنید و تو تاپیک دیگران هم مزاحمت درست نکنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عجب دقیقا یه جا رفتم ۱۵۰گرف پولیم نیس واقعا بعدم جوابمو نداد دیگ

عزیزم کلاهبردا ها زیاد شده درکت میکنم 

خودم تو این کارم اگه میفمیدم کلاهبرداری قطعا خودمم تو این کار نبودم به هیچ کس معرفی نمیکردم خیلی کار راحت اسونیه پولش هم خوبه رفته رفته زیاد میشه