2777
2789
عنوان

برا بچه ده ساله کادوی تولد چی ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراغ مطالعه، میز کوچک مطالعه تاشو، دفتر نقاشی فانتزی، کلاه، کیف کوچیک بیرونی

مغازه ها بسته هست فردا فک نکنم کیف پیدا کنم 

چراغ مطالعه و این چیزا هم فک نکنم استفاده داشته باشن 

به نظر خودمم دفتر نقاشی فانتزی خوبه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
کوچیکه عروسک دوست نداره بازیش با قابلمه هاست🥲😂

پس از اون لوازم آشپزخونه های اسباب بازی😂🥹

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

بازی فکری براشون بگیر دوتایی باهم بازی میکنن یا برا کوچیکتره لگو بخر برا بزرگتره لوازم التحریر پول ن ...

آره منم میگم بچه ان دوست دارن ذوق بزنن آخه احساس میکنم پول ذوق نداره 

همه میگن پول بده 😂

بازی فکری هم تو ذهنم بود اما نمی‌دونم مثلا چه بازی بگیرم حالا رفتیم دیدیم مغازه ها همه بسته بودن فردا یا اگه باز بودن چیزی که بخام پیدا نکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
پس از اون لوازم آشپزخونه های اسباب بازی😂🥹

اونا رو هم قبول نداره 🥲😂

قابلمه های مادرشوهرم رو دوست داره 

اونم رو قابلمه هاش حساسه

از اون قابلمه های فانتزی کوچولو موچولو داره فک کنم😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله مدلای مختلفش هست از عروسکی و فانتزی و رنگی رنگی هست الی آخر

آفرین اینم به نظرم ایده قشنگیه 

برا دوتاشون ست بگیرم مگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماگ بخر ارزون هم هست

فک نکنم استفاده کنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه همه پارچ و لیوان نمیبرن؟

قدیما آره🥲😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عروسک

لوازم تحریر 

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

واسه ده ساله اگر دختره ماگ یا اکسسوری خوبه.اگر پسره لوازم التحریر.البتع دختر هم لدازم التحریر خوبه.

واسه پنج ساله سعی کن ارزونتر و کم ارزشتر از مال بزرگه باشه چون تولد بزرگه اس..واسه کوچیکه عروسک یا اسباب بازی خوبه

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭