2777
2789

سلام خانوما من نخودم دیر پزه سفته الان میخوام خیس کنم برای فردا ناهار آبگوشت بپزم چیکار کنم راهی هست نرم شه بپزه؟ 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چقدر هم دیروز باشه از صبح زود بزاری رو اجاق برای ناهار آماده اس ، یکجا دیدم برای تسریع پخت کلی یخ بین نخودها ریخت ولی درست و غلطش نمی‌دونم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مگه چطور نخودیه ..من تو یه قابلمه کوچیک میزارم سرش میبندم قشنگ‌ میپزه ترک میخورن ،هر نوع نخودی هم هم ...

والا منم تازه گرفتم هفته پیش برا اش ریختم پنج ساعت رو گاز بود یکساعت زود پز 

پختا ولی نرم‌نمیشه یکم‌سفت میمونه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

اگه دیر پزه بیشتر خیسش کنمثلا امروز صب میذاشتی تا فردا صب

والا هفته پیش دو شب خیس کردم واسه آش ۶ ساعتم رو گاز بود سفت بود هنوز😂

والا منم تازه گرفتم هفته پیش برا اش ریختم پنج ساعت رو گاز بود یکساعت زود پز پختا ولی نرم‌نمیشه یکم‌س ...

یوقت اب سرد بهش اضافه نکردی حین پخت ،چون من یبار آب سرد اضافه کردم‌،آبش کم شده بود نخودها نپخت ،حالا اگه مشکل از خود نخود چرا نمیری پسش بدی ،ببر عوض کن چیز دیگه بخر ازش 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......