2777
2789

من فقط نه سالم بود ک مادر بی مسولیتم میرفت سرکار و و بابامم سرکار بود ظهر ک برمیگشتن از من توقع درست کردن ناهار داشتن،ی روز غذا سوخته بود و بابام زود تر از مامانم از مدرسه میومد خونه،اومدو به طرز فجیعی دعوام کرد یادم نیس این شو ولی یادمه بهش گفتم بابا تو دلت برای من نمیسوزه ؟گف نه چرا دلم برات بسوزه غذارو سوزوندی

خب خاک عالم برسرت مرد من فقط نه سالم بود…..💔

وقتی بزرگتر شدم و با دوستم اینور اونور میرفتم و حسابی بهم خوش میگذشت دلم براشون برای بابام میسوخت ،و یا خیلی وقتای دیگ امشب یادم اومد خودم بیشتر مستحق دلسوزی بودم چرا اونا هیچوقت دلشون برای من نسوخت🖤

مادرم هیچوقت غذا درست نمیکرد هرگز چون میگف من سرکار میرم ،،،وظیفه من نیست و با بابام لج میکرد 

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مادرهای شاغل عصبی میشن 

چون خستن هم کارهای خونه هم بیرون

کلافه و داغونن

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

واقعا مادرهای شاغل عصبی میشن چون خستن هم کارهای خونه هم بیرونکلافه و داغونن

مامان من کار خونع هم نمیکرذ بعدش من خودمم شاغلم چ ربطی داره 

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

مامان من کار خونع هم نمیکرذ بعدش من خودمم شاغلم چ ربطی داره

خب دیگه کار بیرون میکنن دیگه جونی نمیمونه براشون

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰