2777
2789
عنوان

سیلی زد تو صورتم خیلی درد میکنه 💔

235 بازدید | 18 پست

از ظهر ک از کلاس اومدم هر چقدر باهاش حرف میزدم با سردی جوابمو میداد . حتی نگاهمم نمیکرد . کل جوابش خلاصه میشد تو ایهیم اوهوم. حتی عکس سرویس خواب بچه بهش خواستم نشون بدم نظرشو بپرسم گفت نه نشون نده . از هر دری میخواستم باهاش حرف بزنم یه جوری برخورد میکرد انگار داره میگه برو فقط نه ببینمت نه صدامو بشنوه . منم باهاش مهربون و اروم حرف میزدم . حتی میگفتم طلاهامو بدم بفروش برای خودت مغازه بزن چون یه ساله بیکاره. ولی باز محلم نمیزاشت . غروب گفتم بریم بیرون بچه ام حوصله اش سر رفته بود . گفت خودش میخواد بره تنهایی .منم گفتم نه بزار با هم بریم هم خرید خونه کنم هم بچه ام هوای بیرون بخوره سه روزه تو خونه س . اومدم اماده بشم اومد تو اتاق بهش گفتم این لباس خوبه تو تن بچه. تازه خریدم. حتی نگاش نکرد فقط بدون هیچ حرفی رد شد گفت ای هیم . منم یهو همه صبرم تموم شد اروم خیلی اروم زدم بهش گفتم چته از صب . اونم یهو یه سیلی خیلی محکم زد تو صورتم . گفت اخرین بارت باشه . بعد تنهایی رفت بیرون . جلو بچه م زد . منم نشستم گریه کردم . پسر دو ساله ام برام دستمال اورده صورتمو پاک کنم . خیلی جاش میسوزه درد میکنه

بدجور دلم شکسته . منی که تو زندگی این همه زحمت کشیدم مثل مرد کار کردم زندگی رو ساختم حقم این نیس . منی که با مرد بیکار و بداخلاق ساختم اینجوری ک سیلی زد تمام نفرتشو دیدم 

همین ادم جلوی مادرشو خونواده اش پدرش سجده میکنه . ولی ب من سیلی میزنه . منی ک از پدر و مادر براش بیشتر زحمت کشیدم . مادر و پدرش هیچ وقت براش کاری نکردن فقط ب دنیا اوردنش . حتی تو زندگیش اندازه یه ارزن براش ارزش  قایل نبودن . کاش منم باهاش مث اونا رفتار میکردم . خیلی بی ارزشم خیلی .

الهی بمیرم برات🥺

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا نکنه این چ حرفیه

خیلی حس بدیه میفهمم دلم برابچت خیلی سوخت 

توروخدادلت شکستع نفرین نکن دعاکن زندگیت خوب شه فقط

الهی ک بحق حضرت زینب ایقد بخندی حالتون کنارهم خوب باشه ک اینروزو هیچوقت یادت نیاد

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

خب اصلا چرا باهات قهر کرده بود

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
خیلی حس بدیه میفهمم دلم برابچت خیلی سوخت توروخدادلت شکستع نفرین نکن دعاکن زندگیت خوب شه فقطالهی ک بح ...

خیلی حالم بده . من از درون داغونم روحم افسرده س . ب اندازه کافی داغون شدم ولی دارم ادامه میدم زندگی میکنم ولی اون قدر ندونست.  جو خونه رو زهرمارمون کرده

قهری در کار نبود

نه منظورم اینه که میگی حرف نمیزد و اینا. میگم چرا اینجوری کرد

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا