2777
2789
عنوان

شوهرم با دخترخالش خیلی صمیمی هستن

231 بازدید | 25 پست

خانوما هر وقت همو می بینن دست می دن و همدیگر رو بغل می کنن.به شوهرم گفتم که خوشم نمیاد لطفا رابطتتو محدود تر کن رعایت کرد ولی دختر خالش پیش قدم می شه برای بغل کردن.ایشون مجرد هست و ۵سال از شوهر من کوچیکتره.

شوهرم می گه از بچگی با هم بزرگ شدیم و عین خواهرم می مونه ولی نمی تونم بپذیرم کسی شوهرمو بغل کنه.

بنظرتون چیکار کنم با دخترخالش در رابطه با این موضوع صحبت کنم

عزیزم عادیه منم با پسر عموم و پسرای داییم راحتم دست میدیم بغل میکنیم قلیون میکشیم

زناشونم مشکلی ندارن چون منو میشناسن

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی خیلی داره به اون دختر خاله 

باحیا و شخصیت هست؟؟ 

شوهرت چی ؟؟ 

کلا باید ی شناخت نسبی ازشون داشته باشی تا بشه نظر داد 

هرچند اون دختر خاله باید شعورش برسه وقتی طرف زن داره رعایت کنه شاید زنش خوشش نیاد

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
عزیزم عادیه منم با پسر عموم و پسرای داییم راحتم دست میدیم بغل میکنیم قلیون میکشیمزناشونم مشکلی ندارن ...

حالا از کجا با این اطمینان میگین زناشون مشکلی ندارن؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم عادیه منم با پسر عموم و پسرای داییم راحتم دست میدیم بغل میکنیم قلیون میکشیمزناشونم مشکلی ندارن ...

نه من فقط دست میدیم دیگه در این حد نیستیم آخه بغل یکم دیگه خیلی صمیمی میشه

بستگی خیلی داره به اون دختر خاله باحیا و شخصیت هست؟؟ شوهرت چی ؟؟ کلا باید ی شناخت نسبی ازشون داشته ب ...

دختر بدی نیست اما بازم نمی تونم همچین صحنه ای رو ببینم.

به جفتشون  اعتماد دارم اما بازم برام سخته

والا به نظرم شماها کرم دارین که اینجوری رفتار میکنین

چرا کرم داریم ؟ 

تو خانواده ما عادیه 

زنش چون غریبه هست و ندیده بهش بر خورد 

داداش منم با دختر خالم گرمه 

شوهر منم با دختر عمو هاش خیلی راحته 

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️