2777
2789
عنوان

مامانم هرچی از دهنش در میومد گفت

102 بازدید | 6 پست

بچه ها من خواب بودم رفتم آب. بخورم حواسم نبود اشتباهی به پارچ آب دهن گذاشتم بخدا من اصلا آدمی نیستم همچین کارهایی کنم یه لحظه حواسم نبود. یه جوری بهم توپید که همه مرضی داری به پارچدهن میزاری ما بخوریم بقیه از کنارت ردمیشن کثیف میشی ولی خودت دهن میزاری به پارچ گفتم اشتباه کردم میشورمش چیزی نشده آنقدر حرف بهم گفت الآنم اومدمتو اتاقم من میخواستم بشورمش مهلت نداد واقعا دلم شکست حالا خودش انواع و اقسام مرض ها روداره اچ پی وی و هپاتیت داره وسایلم استفاده می‌کنه من هیچی نمی‌گم ولی اینجوری رفتارمیکنه

خوب اولا شما میگفتی ببخشید و‌میرفتی

دوم خواب الو بودم و حواسم نبود چیه مگه آدم از خواب بیدار میشه نمیتونه پارچ و لیوان تشخیص بده

سوم از مریضی مامانت  چرا خوشحالی باید درمانش کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اولا شما میگفتی ببخشید و‌میرفتیدوم خواب الو بودم و حواسم نبود چیه مگه آدم از خواب بیدار میشه نمی ...

من گفتم ببخشید حتی پارچ هم شستم بعدم رفتم حالا آدم تو عالم خوب و بیداری چمیدونه چی چیه من فقط میخواستم بخورم سریع برم حواسم نبود به جهنم که مریض باشه روانی همه رو کثیف میبینن خودشو تمیز

مگه من برای اون مهم یه پارچ بود ده بار با ریکا شستم دیگه هنوزم تو اتاقم. داره فحش میده

باید ببینی چرا مادرت این مدلی رفتار کرده

بعد هم مادر پدر بد عالم باشن وقتی دور از جون بمیرن تازه تنهایی درک مبکنی