بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لزومی نداره بنظرم ، مثل این میمونه تو مغازه با فروشنده راجع به گرما و درس صحبت کنی!
معمولا پادکست یا کتاب صوتی گوش میکنم تا مقصد
از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم ! خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعهای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعهای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعهای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است.... بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند. به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...
و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید! یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤