2777
2789

بله راسته

نتاهل نیستم اما تجربه کردم و دور و برمم زیاد دیدم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راسته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بله بله.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

بله 

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

این ضرب المثل رو خیلیا بد متوجه شدن 

معنیش این نیست که زن فقط خرج کنه و به فکر جیب شوهرش نباشه، ی خانوم زمانی که شوهرش پول داره و اضافه است بتونه برای خودش خرج کنه و از خودش نگیره برای بچه یا شوهر یا هر مسئله دیگه اون موقع است که ارج داره 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت