2777
2789

اونا جیک نزدن

من چون دیدم مدرسه گرون گرفته پول را ندادم و رفتم  اداره اطلاع دادم

اداره از مدرسه خواست  تمام پول های اضافه ای که گرفته را به خانواده ها پس بده

وقتی اونا خودشون براشون اهمیت  نداره

چرا من تک و  تنها دلسوز اون پدر و مادرهای  سیب زمینی شدم؟؟؟؟؟

دیگه هم لشگر تک نفره نمیشم

حتی همسرم دلش سوخت گفت تنهایی رفتی  اداره؟؟

مجبور شدم شکایتم را ثبت کنم تا رسیدگی بشه

چون ایمان داشتم حرفم  درسته

ولی حیف از من

حیف از وقتم 

برای اون پدر  و  مادرهای بی لیاقت 

امسال دیگه من کاری ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو موظف بودی و هستی  حق خودتو بگیری 

اینکه مسیری که طی کردی باعث شده بقیه هم حق خودشونو بگیرن درسته صدقه سر توئه

حرص خوردن نداره 

بچه ات اینا رو میبینه و متوجه میشه چقدر مادر قوی ای داره 

نکات مثبت این رفتارت رو در نظر بگیر و بهش افتخار کن 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

هنوز  بزار بزرگ شن میبینی  وقت و پولاتونو چطور الکی هدر دادید . 

کلا همینه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب دولتی نیست دیگه. بابت خدماتی که ارائه میده و آموزش پرورش هم بودجه ای بهشون نمی‌ده مجبورن اینجوری ...

رک میگفتن ما چهار صد هم اضافه می گیریم 

عزیزم دروغ زشت بود

هر چند دیگه گفتم دخالتی نکنم

رک میگفتن ما چهار صد هم اضافه می گیریم عزیزم دروغ زشت بودهر چند دیگه گفتم دخالتی نکنم

رک برا چی بگن؟ بابا دیگه هرجا کلاس آموزشی هم بذارن وسایل رو به قیمت عمده میخرن به قسمت جز میفروشن به شرکت کننده ها. چیزی نیست که کسی بیخبر باشه یا فکر کنی پنهانی این کارو کردن و تو مچشونو گرفتی! همه می‌دونن. منتها مهم نیست چون یه جوری کمک به مدرسه است. کار خیره اصلا. مدرسه دولتی پسر من گفت چهار میلیون بده یه نیمکت بخریم برای پسرت نیمکت نداریم!! دادم. یعنی نمی‌دونستم واسه نیمکت نیست؟! بهونشونه برای تامین مخارج مدرسه یا بیشتر از اون. ولی به روشون نمیارم اداره رفتن هم نداره😕