2777
2789

داداشم تحصیلکرده اس، اهل دود و الکل و رفیق و دختر بازی اینا اصلا نیست

خودشم پول و پله ای نداره فقط حمایت بابامه 

اما امان از اخلاقش، خیلی تند و عصبیه اصلا احترام پدر مادرمو نداره، احترام خواهر و برادرشو نداره دلش واسه هیچکس نمیسوزه، خودخواه و عوضی. 

نمیدونم دختره چطور توی دوستی نفهمید

فقط دارم تو دلم میگم خدایا خواهش میکنم یه مرد خوب نصیبم بشه فقط اخلاق داشته باشه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

به شدت هم بچه ننه و شکمو که واسه شکمش مامانمو سکه یه پول میکنه

کارای شخصیشو نمیکنه

نامنظم و کثیفه، تنبله بی مصرفه 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شاید واسه زنش خوب بود

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

داداشت شبیه داداش منه 

منم واقعا خسته شدم از این لوس بازیاشون ، خداروشکر میکنم که دیگه قرار نیست زن بگیره . بالای ۴۰ سالش شده

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

شاید واسه اون خوبه

نمیدونم

حتما چهره واقعیشو نشون دختره نداده اما من مطمئنم آدمی که 30 سال با یه اخلاق بزرگ شده عمرا عوض بشه، فوقش بعد یکی دوسال زندگی به تنطیمات کارخونه برمیگرده