2777
2789
عنوان

خیلی سر انتخاب رشته گمراهم

66 بازدید | 10 پست

اگه بخواین بین دو تا رشته مهندسی کامپیوتر و مهندسی معماری یکی رو اولویت اولتون قرار می دادید کدوم رو انتخاب می کردید ؟از نظر بازار کار و در آمد کدومشون بهتره؟

ببین دوتاشون خیلی فرق دارن باهم

یکیش سراسر حلیات و ریاضیه و لازمش استعداد ریاضیه

یکیش طراحی و لازمش استعداد طراحیه و ذهن پردازیه

ببین واسه اینکه به جواب درست تر برسی

سرچ کن چارت فلان رشته و درساشو ببین

لایک نکن خواهر منننن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین دوتاشون خیلی فرق دارن باهمیکیش سراسر حلیات و ریاضیه و لازمش استعداد ریاضیهیکیش طراحی و لازمش اس ...

به هر دوشون علاقه دارم ولی مشکل اینجاست که بازا کار دارن این همه سختی تو یه شهر دیگه نکشم آخرش بشم مهندس بیکار😢

به هر دوشون علاقه دارم ولی مشکل اینجاست که بازا کار دارن این همه سختی تو یه شهر دیگه نکشم آخرش بشم م ...

بیا اینجوری بهت‌بگم

کامپیوتر رو باییید تا اخر ادامه بدی 

یعنی‌این نیست نه لیسانس بگیرم و تموم

اگه به بازار کاره که الان خرابه ذاتا

لایک نکن خواهر منننن  
کامپیوتر خیلی رشته سختیه واقعا نیاز به مخ ریاضی داره

🥲دقیقا.. من خودم چون عاشق کارای گرافیکی بودم فکر میکردم مهندسی کامپیوتر بتونم از پسش بر بیام  بعدش که دیدم بچه ها از همون ترم اول چقددد درگیر کدنویسی هستن و کلا کارای گرافیک و فتوشاپ رو خیلللللی کم انجام میدن تازه اونجا بود که فهمیدم کسی که علاقه به گرافیک داره باید رشته های ارتباط تصویری و... این چیزا بره 

🥲دقیقا.. من خودم چون عاشق کارای گرافیکی بودم فکر میکردم مهندسی کامپیوتر بتونم از پسش بر بیام بعدش ...

پسر خالم با رتبه ۱۴۰۰ منطقه ۱

الان یجوری مونده میگه باید زبان فول باشم سخته

میگه دارم دیوونه میشم🥲

لایک نکن خواهر منننن