2777
2789

اجسام تیز و نمک نمیشه،قرص نباشه،فک کنم اگه عطر یا الکل یا ژل ضد عفونی کننده داشته باشی ازت بخوان به پوست خودت بزنی.

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال پیش رفتم یادم نی درست اما فک کنم مث حرم امام رضا باشه و اینکه فک کنم گوشی هم اجازه نمیدن ولی دقیق یادم نی

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
اجسام تیز و نمک نمیشه،قرص نباشه،فک کنم اگه عطر یا الکل یا ژل ضد عفونی کننده داشته باشی ازت بخوان به ...

گوشی هم مشکل نداره

کفشهات رو بده کفشداری حتما چون نمیذارن کیسه ی کفش دستت باشه دم ضریح

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
دارو نمیزارن اصلا؟؟

درمورد داروسخت میگیرن،کلا داروهای کدئین دار از مرزنمیشه رد کنی،شایدم از زیر دستشون در بری ها،ولی نمی ارزه،استامینوفن۵۰۰فقط ببر با دیمن هیدرانات و اوندانسترون براتهوع تو ماشین