2777
2789
عنوان

عکاس دست آورد بم

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 103 پست
شوهر که ندارم برادرامم کار ندارن براشون مهم نیس😓😓

خاک بر سر همچین برادری 

چند سالش بود اون لاشی؟

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

در کل خواستم بدونی که قضاوت کار اشتباهیهمن در مورد پسره هیچ طرفداری نکردم بلکه میگم مقصر اونهفقط همی ...

عزیزم الان متوجه حرفتون شدم 

ببخشید زود قضاوتتون کردم و تند حرف زدم 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سر همچین برادری چند سالش بود اون لاشی؟

نزدیک ۳۰ میزد 

دیروز با پلیس سرش رفته بودم با مامانم چون حاضر نبود عکسامو ادیت بزنه 

همونجا درباره دست آوردنش بهش گفتم سه تا دروغ گف 

بعد هر دروغی که میگف، زود خیتش میکرد بعد هی ی چیز دیگه میگف، دائم حرفشو عوض میکرد 

پلیسم هیچ کار نداش

واقعا خیلی زورم میاد که بعضی پسرا تا میبینن ی دختر بدون مرده و تنهاس میخوان بهش تعرض کنن 

دخترم شکایت کنه، میگن خودش خواس اگه امکان اثبات جرم نباشه

شکایت نکن 

عکس‌خامتم بگیر اژش برو یه جا دیگه

پول کامل دادی بهش؟

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

:)مقصر شما نیستی گلممقصر خودمم که همه حرفام بد منظور میرسونم یا شایدم ادم منفوریم

نه عزیزم این چه حرفیه 

من متوجه خصلت بد زود قضاوت کردنم هستم 

باید بیشتر فکر میکردم و بعد نظرمو درباره ی حرفتون میگفتم 

گاهی نسنجیده و عجولانه جواب میدم 

چی چی؟

اگر نتونی اثبات کنی بعدش اون میتونه از تو شکایت کنه

ب نظرم بیخیالش شو بسپارش دست خدا

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
عکاس منم اونجاش کامل بلند بود هی ژستای تحریک آمیز میگف میومد دست میزد بهم اینجوری وایسا اونجوری وایس ...

وای تنها بودی؟ 

نام کاربریم صرفا جهت جذبش هست خوشبختی سمتم میاد💸🫀🫂🎈🎉🎊💍💖

نه عزیزم این چه حرفیه من متوجه خصلت بد زود قضاوت کردنم هستم باید بیشتر فکر میکردم و بعد نظرمو درباره ...

چرا چیزی نگفتی خب؟ 

نام کاربریم صرفا جهت جذبش هست خوشبختی سمتم میاد💸🫀🫂🎈🎉🎊💍💖

ادم مریض زیاد هست سعی کن بری پیش عکاس زن که این اتفاق نیوفته 

شکایت هم نمیتونی بکنی چون ثابت نمیتونی بکنی 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

عزیزم مریض جنسی زیاده 

بخدا تو خیابون انقدر دیدم از قصد میخورن به خانوما یا دست میزنن 

یا چه دستمالی هایی که تو تاکسی اتفاق میوفته 

خودت باید حواست به خودت باشه هیچکی به هیچکی نیست روز به روزم بدتر میشه متاسفانه 

ادم مریض زیاد هست سعی کن بری پیش عکاس زن که این اتفاق نیوفته شکایت هم نمیتونی بکنی چون ثابت نمیتونی ...

دوسط دارم با ی مردی بریم سرش که ۴تا چک بزنش 

اره دیگه پیش مرد نمیرم 

ی بار حالا رفتم بعد باید اینطور بشه 

اینم شانس منه