2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواستم تولدم رو تو خونه از این دعوتی بگیرم که همه رو دعوت کنم و اینا اسفند پارسال ولی میخواستم دوستام دعوت کنم و اینا مامانمم گفت من سالاد الویه درست میکنم و سوپ و دسر اینا ولی این دوستام همه توقع داشتن که من با خانواده دعوت کنم که من دوست نداشتم اینطوری دعوت کنم فقط یکدونه دوستم موافقت کرده بود 

بقیشو میگم الان 

🤍🌻🫂

من میخواستم تولدم رو تو خونه از این دعوتی بگیرم که همه رو دعوت کنم و اینا اسفند پارسال ولی میخواستم ...

بقیه دوستام نیومدن و من تصمیم گرفتم که اصلا این طوری نگیرم ما یک دوره مهمونه داریم که ماه اسفند که تولد منه افتاد خونه ما بعد آبجیم گفتش که مامان بیا تولد منو با مهمونی یکی کمن و کادو بیارن و بگیم تولده اما مامانم گفت نه و فلان فقط یک کیک میگیریم سوپرایز میکنیم اینو وقتی من نبودم گرفته بود و من شنیدم بعد مهمونی که برگزار شد همون موقع کیک رو آوردن که من سوپرایز شم که مثلاااااا من سوپرایز شدم  بعد اون جا اصلا قاچ نکردن که بخوریم مامانم گفت فردا با اون دوستت که موافقت کرده میریم رستوران کیک رو میگرم و قاچ نیکنیم و میخوریم  منم گفتم باشه بعد دو ساعته مهمونا رفتن  بعدش زنگ زدم به دوستم دوستم گفتن من نمی تونم بیام رستوران حقم داشت خوب مامانش می‌ترسید  چون خونه اش نز دیک خونه ما بود مامانش تو خونه ما اجازه داده بود 

بعد گفتم خوب اشکال نداره میریم رستوران اونجا عکس میگیریم و ... بعد خاله ام هم گفتش نههه فلانه بعد باید به کارکنان اونجا هم بدیم و فلان بعد من رفتم گریه کردم و اینا مامانم گفتش بیا کیک رو برش بده اینا من نرفتم اینا برش دادان و کیک برای من آوردن که فوقالعاده خشک شده بود و بد مزه بود 

بقیشو میگم

🤍🌻🫂