2777
2789

رنگ مو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهمانداری زیادی باکلاسه به نظرم 😂

من باشم شانسمو امتحان میکنم برای مهماندار شدن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مهمانداری اصلا استخدام نمیکنن ، اونا که درسشو میخونن هم هزار ایراد میگیرن بخصوص برای کاردراژانس هواپیمایی یا خود هواپیما ....

بهتره بری سراغ همون رنگ مو و شنیون و میکاپ خودمون

مهمانداری اصلا استخدام نمیکنن ، اونا که درسشو میخونن هم هزار ایراد میگیرن بخصوص برای کاردراژانس هواپ ...

هعی بخاطر همین دارم نا امید ازش😔 ولی آرزو بچگیم بودد هیچ راهی نیست که استخدام شم تو ۱۹ سالگی؟

هعی بخاطر همین دارم نا امید ازش😔 ولی آرزو بچگیم بودد هیچ راهی نیست که استخدام شم تو ۱۹ سالگی؟

رشته تحصیلیت چیه؟ 

تاحالا از نزدیک محیط کار اژانس های هواپیمایی را دیدی؟ 

درجریانی که سه ماه باید اموزشی بدون حقوق بری کار کنی و مدرک زبان انگلیسی داشته باشی ؟ 

رشته تحصیلیت چیه؟ تاحالا از نزدیک محیط کار اژانس های هواپیمایی را دیدی؟ درجریانی که سه ماه باید اموز ...

من تجربی بودم امسال میرم دانشگاه زبان انکلیسیم عالیه سرایط قد و وزن هم دارم ولی این سه ماهو نمیدوستم فک کردم بعد از گذروندن دوره آموزشی میتونی مشغول شی

نه میدونم نیست کدومش بهتره؟

مهمانداری تعهد پنج ساله میتونی بدی حتی در صورت ازدواج؟ 

پروازخارجی مشکل ندارن خانواده؟

شبهایی نیستی خونه اوکی هستید؟

زبان و قد و وزن و چهره هم خیلی شرطه.

و اینکه از کجا مدرکشو میگیری که جذب بشی.

رنگ کار بیمه درست درمون نداری اوکی هستی؟

محیطش اوکی هستی؟ دوست داری؟

این قشر وجه و سابقه اخلاقی درستی ندارن اوکی هستی بخاطر پولش؟

من که تو نیستم اینارو تصمیم بگیرم

من تجربی بودم امسال میرم دانشگاه زبان انکلیسیم عالیه سرایط قد و وزن هم دارم ولی این سه ماهو نمیدوستم ...

والا من دختر عموهام رشتشون مدیریت جهانگردی بود باهزار بدبختی و پارتی کار پیداکردن و بعد ۳ماه هم بیرونشون کردن ،اینجور که تعریف میکردن خیلی خیلی محیط سمی داره و همه برای هم میزنن وازطرفی ترفنده کاریشون هست که رایگان کل سال را نیرو داشته باشن بجز دوسه نفر که پایه ثابتن ...اگه خوش شانس باشید. ،زبان هم مدرک داشته باشید میتونی شانست را امتحان کنی ضرر نداره