2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10856 بازدید | 305 پست
خیلی ممنونم 💛

🌻🌻

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم کار کردم پرستارم پول بابام نیست بابام کارگره ، منم اولین بارم بود رفتم که اینطوری خراب ...

واقعا درک نمیکنم چرا موهاتونو لخت میکنید من موهام شلاقیه ولی متنفرم خیلی سخته جمع نمیشه 😭😂

اعلان هامو چک نمیکنم پاره کن خودتو😂آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

من فقط  برای  اصلاح میرم ارایشگاه  دیگ این همه پول مفت از کجا میارین میدین  ب کراتین و فر موهاتونو تو خونخ با مواد طبیعی  لخت کنین قشنگ ترم میشه  چیه  لخت شلاقی اخه  ب هر کی نمیاد

اللهم عجل لولیک الفرج
نمیفهمم این خوشبحالتون چیه افتاده سر زبونا. ممکنه طرف حس بدی بگیره‌نگید لطفا

واقعا ها من که این طرف گوشیم کلا بی طرفم اصلا حس بد میگیرم از این جمله 

خوب میخواستی عروسیت بری 

به کسی چه ربطی داره رفتن یا نرفتنت 

متاسفانه 😭

من تا حالا نرفتم کراتین نمیدونم قیمت منصفانش چنده ولی اگه زیاد گرفتن حرومشون باشه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
منم کلی جون کندم و پرستار شدم کلی کار کردم تا پول در بیارم

عیب نداره اینقدر غصه نخور بعضی وقت ها شده آدم این اتفاق ها واسش می افته مثلا لباسی میخری میاری خونه پشیمون میشی هیچ وقت استفاده نمیکنی یا با دوستات فکر کن رفتین بیرون شام و تفریح و خوش گذرونی شاغلی ماشالا بازم جبران میشه ناراحت نباش خب من حالا نمیدونم‌موهات چقدر بلنده و چه حجمی داره بعضی ها راست میگن جنس موها طوری هست چه مواد کراتین و پروتئین چه رنگ و دکلره نوع مو طوری هست که مواد رو به خودش میکشه به قول خودتون مواد رو میخوره و متاسفانه این دسته از موها علاوه بر اینکه مواد زیادی میبرن آسیب پذیر تر هم هستن از موهای نرمال و معمولی ببین من الان خواهرم خودش کار رنگ و کراتین برای خانواده برامون انجام میده مثلا موهای من و یکی از خواهرهامبا ی مواد درست میکنه اما با اینکه موهای من کوتاه تر و حجم متوسطی داره اما همیشه مواد بیشتری میبره و کلا رنگ و دکلره موهام رو نابود میکنه اما برای ی خواهر دیگه ام انجام میده با اینکه موهاش از من بیشتره مواد کمتر میبره و خیلی قشنگ در میاد و موهاش هم آسیب نمیبینم و سالمه تازه ما از ی خانواده ایم و ژن هامون هم تقریبامثل همه اما خیلی تو زمینه پوست مو‌متفاوتیم شاید آرایشگری راست گفته تازه ۸ تومن هم خیلی زیاد نبوده بادم گفته بیا بیست روز دیگه درستش میکنم شامپو و ماسک هم تونستی از سایت ایران کراتین بخر محصولاتش خوبه