2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10855 بازدید | 305 پست
بله دفعه دوم صاف صاف شد دیگهارایشگره به خواهرم گفته بود یه وقتایی مو مواد و پس میزنهدرست میشه دفعه د ...

بله عزیزم خدا از دهنت بشنوه بازم به تو چه دلداریم دادی💛💝❤️🎀

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت وضعتون خوبه ،۸ تومن ..حالا من هر جا میرم واسه رنگ میگن ۶۰۰ هزار ،واقعا همونم ندارم بدم ،اونم فقط تمدید ریشه ی فیس فرم که رشد داشته ،چند سانته همش

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

منم امروز رفتم برای رنگ و مش قیمت بگیرم گفت ۲ و ۸۰۰ موی کوتاه کوتاه والله ندارم من گفتم نهایت ۱ تومن ...

وای منم موهام تا شونه هامه فکر کردم ۵ تومن میگیرن نهایتش اما شد ۸ تومن یه تومنم پول شامپو ماسک و روغن سد

خوش به حالت وضعتون خوبه ،۸ تومن ..حالا من هر جا میرم واسه رنگ میگن ۶۰۰ هزار ،واقعا همونم ندارم بدم ، ...

عزیزم وضعمون کجاش خوبه بابام کارگره ماهی ۱۲ تومن در میاره خودم پرستارم رفتم کار کردم با پول خودم برای اولین بار رفتم آرایشگاه تو عمرم که اونم گوه خورد توش کاش نمیرفتم یه جاش به تیکه طلا می‌گرفتم 😭😭😭😭

8 تومن کراتین؟ من ۲.۵ قبل عید دادم، تازه پول حقوق خودم بود،  گاهی دلم میسوزه،😁 شش ماهه هم مونده، ترمیم و از این حرفا هم انجام ندادم، 

شامپو بدون سولفات و سشوار بعد از حمام همیشه استفاده میشه، فقط هم کف سر رو میشورم، فقط هفته ای یکبار شامپوی معمولی، 

وای منم موهام تا شونه هامه فکر کردم ۵ تومن میگیرن نهایتش اما شد ۸ تومن یه تومنم پول شامپو ماسک و روغ ...

ماسک مو و روغن هم بهت داد؟ واسه من گفت چیزی نزن اصلا، من فقط پول شامپو بدون سولفات میدم

8 تومن کراتین؟ من ۲.۵ قبل عید دادم، تازه پول حقوق خودم بود، گاهی دلم میسوزه،😁 شش ماهه هم مونده، تر ...

دلار قبل عید با الان قابل مقایسه نیست متاسفانه قیمت ها خیلی زیاد شده البته خودمم خیلی گشتم تو اصفهان همه جا ۷/۸ تومن بود.

از شما تا چه مدت شلاقی بود؟ من سه روز شلاقی بود امروز که روز چهارم بود رفتم حمام حالت شلاقیشو از دست داد فقط لخت و صافه اما شلاقی نیست دیگه😔

کراتین کارم گفت موهات ضخیمه مواد رو میخوره دوباره باید ۲۴ شهریور برم

وای منم موهام تا شونه هامه فکر کردم ۵ تومن میگیرن نهایتش اما شد ۸ تومن یه تومنم پول شامپو ماسک و روغ ...

واقعاً متأسفم خیلی گرون گرفته حالا کاش راضی بودی 

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
ماسک مو و روغن هم بهت داد؟ واسه من گفت چیزی نزن اصلا، من فقط پول شامپو بدون سولفات میدم

گفت بخر 

ماسک مو روغن آرگان و شامپو فری سولفات خریدم

واقعاً متأسفم خیلی گرون گرفته حالا کاش راضی بودی

گفت ۲۴ شهریور بیا رایگان برات تثبیت میزنم اون موقع تا یکسال برات میمونه حالا نمی‌دونم راست میگه یا دروغ😶