2777
2789

هرچی بشه هرکجا بره هرکاری میکنه با حزئیات براش تعریف کنه اونم انقدرررر خودشو کنجکاو نشون میده یعنی مادرپدرشوهرم خیلییی فضولن منم داداش دارم اما هیچوقت پدرمادرم انقدر ازشون سوال جواب نکرده یعنی هیچوق ندیدم

الانم شوهرم خونع دوستشه میدونم شب برگرده میره برای تعریف کردن چیکارا کردن چی نکردن چیگفتن توروخدا چیکلرش کنم

کم کن تغییرش بده اگه حرفای توروهم برای مادرش نمیبره 

بهترین کار اینه به مشاور مراجعه کنین دوتایی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین همسر شما مجبور بوده برای هرکاری که میکرده بیش از حد خودش رو توضیح بده که تنبیه نشه یعنی الان حریم خصوصی پیش خانوادش نداره این احتمالا باعث به وجود اومدن طرحواره یا عادت شده

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
ببین همسر شما مجبور بوده برای هرکاری که میکرده بیش از حد خودش رو توضیح بده که تنبیه نشه یعنی الان حر ...

چیکارش کنم من خودم چون خیبلیی ادم درونگراییم کلا با هیچ کس حتی مادرم در مورد هیچ روزمرگی و بعضی چیزا حرف نمیزنم سخته برام شوهرم اینجوریه

نه اما از روزپرگی هاش خیلییی میگه کجا بوده چی خریده چیکلر کردیم کجاااا رفتیم

بهش کم کم باسیاست یاد بده نگه 

بگو عزیزم آدم باید اینارو پیش خودش نگه داره 

چون دیگه یه مرد مستقل شدی و از اون پسر بودن در اومدی 

باید اطلاعات کمتری بدی در بعضی موارد و و… 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چیکارش کنم من خودم چون خیبلیی ادم درونگراییم کلا با هیچ کس حتی مادرم در مورد هیچ روزمرگی و بعضی چیزا ...

عذر میخوام عزیزم ولی نه به شما و نه به شوهرتون 😂یکی از اینور بوم افتاده یکی دیگه از اونور بوم😅

ببخشیدا به دل نگیری😘🙏

تغییر رفتاراش خیلی سخته چون ریشه در کودکی داره بهتره هر دوی شما از مشاور کمک بگیرین و توی این مسیر صبر خیلی زیادی میخواد

عذر میخوام عزیزم ولی نه به شما و نه به شوهرتون 😂یکی از اینور بوم افتاده یکی دیگه از اونور بوم😅ببخش ...

ن بابا مشاور برا چی ب شوهرم بگم خودشو میکشه اون اصلا نمیدونه من با این رفتار مشکل دارم البته چندباری گفتم اما بعد یادش میره

بهش کم کم باسیاست یاد بده نگه بگو عزیزم آدم باید اینارو پیش خودش نگه داره چون دیگه یه مرد مستقل شدی ...

چند باری پیش اومده رفته اونجا برگشته گفتم بهش گزارشات رد کردی بعد گفتم لازم نیست همه چیو بری بگی اما عادت کرده

ن بابا مشاور برا چی ب شوهرم بگم خودشو میکشه اون اصلا نمیدونه من با این رفتار مشکل دارم البته چندباری ...

عزیزم شوهر شما خیلی برون‌گرا هستش؟

چند باری پیش اومده رفته اونجا برگشته گفتم بهش گزارشات رد کردی بعد گفتم لازم نیست همه چیو بری بگی اما ...

اینطوری بدترش میکنه

عزیزم شوهر شما خیلی برون‌گرا هستش؟

البته ک هشت برا اینه همه چیزو برا اونا تعریف میکنه یعنی نمیزاره هیچیی‌از قلم بیفته چیکار کنم؟؟نمیدونم چرا اینجوریه و چرا انقدرررر ب مادرش اهمیت میده گاهی میگم اگه مادر منو داشت چیکار میکرد شب و روز خونست تنهاست مامان اون همش بیرون و خوشگذرونیه