کم کن تغییرش بده اگه حرفای توروهم برای مادرش نمیبره
بهترین کار اینه به مشاور مراجعه کنین دوتایی
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین همسر شما مجبور بوده برای هرکاری که میکرده بیش از حد خودش رو توضیح بده که تنبیه نشه یعنی الان حریم خصوصی پیش خانوادش نداره این احتمالا باعث به وجود اومدن طرحواره یا عادت شده
بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
نه اما از روزپرگی هاش خیلییی میگه کجا بوده چی خریده چیکلر کردیم کجاااا رفتیم
بهش کم کم باسیاست یاد بده نگه
بگو عزیزم آدم باید اینارو پیش خودش نگه داره
چون دیگه یه مرد مستقل شدی و از اون پسر بودن در اومدی
باید اطلاعات کمتری بدی در بعضی موارد و و…
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
چند باری پیش اومده رفته اونجا برگشته گفتم بهش گزارشات رد کردی بعد گفتم لازم نیست همه چیو بری بگی اما ...
اینطوری بدترش میکنه
البته ک هشت برا اینه همه چیزو برا اونا تعریف میکنه یعنی نمیزاره هیچییاز قلم بیفته چیکار کنم؟؟نمیدونم چرا اینجوریه و چرا انقدرررر ب مادرش اهمیت میده گاهی میگم اگه مادر منو داشت چیکار میکرد شب و روز خونست تنهاست مامان اون همش بیرون و خوشگذرونیه