2777
2789

چند سال پیش موقع عروسی هرچی باباش گفت همون تالار همون کارایی ک پدرش میگفت رو ب کرسی نشوند. واسه خرید خونه چیزی ک من دوست نداشتمو هرچند با بحث اما آخرش پدرش همونو خرید چون نزدیک خونه خودشون بود. نصف پول هم از خودمون بود. کلافه شدم از دستش تفکر قدیمی داره و زورگو هس نظامی درجه دار بوده قبلا

خونمون ویلاییه(چون باباش میگفت آپارتمان بدرد نمیخوره) خیلی کوچیکه پله داره ن میتونم رفت و آمد کنم با کسی ن میتونم ب فکر بچه دار شدن باشم ن زانو مونده برام. اصلا پنجره هم نداره بخدا دلم میپوسه نیم وجبه بدون نور روانی شدم این چهار سال. میگم بیا با پول خودش آپارتمان بخریم عوض کنیم بابای خودمم کمکمون گفته میکنه. میگه وقتی خودم کار کردم پول پس انداز کردم اونوقت عوض میکنم.اخه من چن سال دیگه باید صبر کنم تا با این تورم ی پس انداز کنم بدرد خونه عوض کردن بخوره. میگه سند خونه بنام بابامه برو بهش بگو نمیخوام این خونه رو میگم آخه مگ شوهر من باباته هرچی اون بگه. روانی شدم عصبانی بودم گفتم اگ میدونستم زنت نمی‌شدم ناراحت شده. خیلی دوسم داره و مرد خوبیه اما بخدا دیوونه شدم سر این موضوع 

آره این جور پدرا زور میگن و پسر طفلک هم نمیخواد توی روشون وایستن و حرمت نگه میدارن ، میتونه از طریق مامانش ورود کنه به‌گوش پدرش و معایب خونه رو به مامان بگه بعد مامان پشت پسرش باشه حل میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره این جور پدرا زور میگن و پسر طفلک هم نمیخواد توی روشون وایستن و حرمت نگه میدارن ، میتونه از طریق ...

مامانش هم زور باباشو نداره اونم همین عقیده رو داره. کلا از اینکه شوهرم مستقل نیست خیلی کلافم. حتی برای وسایل خونه خودشون هم باباش باید نظر بده. دقیقا برعکس خانواده خودمن خیلی برام سخته 

نصف پول خونه رو شما دادید چرا سند ب اسم باباشه

والا نمیدونم اون موقع من درگیر عروسی بودم خودش رفت خونه خرید زد ب نام خودش. لابد میخواست مثل الان بدون اجازش ی وقت جا ب جا نشیم 

والا نمیدونم اون موقع من درگیر عروسی بودم خودش رفت خونه خرید زد ب نام خودش. لابد میخواست مثل الان بد ...

یه کاری بکن ازش حداقل سه دونگ بگیر

پس فردا خدایی نکرده فوت کنه این خونه شما میره جزو ارث و تقسیم میشه 

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
مامانش هم زور باباشو نداره اونم همین عقیده رو داره. کلا از اینکه شوهرم مستقل نیست خیلی کلافم. حتی بر ...

همین که هم‌مادر و هم پسر و هم شما از بدیهای خونه بگیدو ناراحتی تون و یه پیشنهاد بهتر بدید و با خوبی مصمم باشین بلکه کوتاه بیاد .