2777
2789

بماند که بین دختر و پسر فرق میزارن از ۶۰۰ سال پیش اومدن 

داریم میریم مسافرت البته تفریحی نیست .

۱۲ ساعت راهه حوصلم سر رفته بود هدفون آورده بودم ۳ ۴ تا اهنگ گوش دادم شارژش تموم شد بعد داداش کوچیکم گفت از روی خود گوشی پخش کن ، اهنگ خارجی دارم ولی خانواده خوشش نمیاد چند تا اهنگ زیبای قدیمی و خیلی خوب گزاشتم حالا حساب کن توراه و صدا هوا گوشی چقدر بلنده صداش ؟

میگه چرا اهنگ گوش میکنی ؟

همه ی اهنگ ها ذهن آدمو خراب میکنه ؟

تو فلانی 

در صورتی که سال به ۱۲ ماه اهنگ گوش نمیدم 😮‍💨

ادکلن نمیزاره بزنم میگه واسه زن حرامه.....🫣

اصلا چه وضعشه اه شما به کی حق میدید 😐

نباید یخورده آدم اهنگ گوش بده حال و هواش عوض شه ؟

حتی اهنگ بیکلام پیانو یا ویولون هم بد میدونن😏

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکه میشناختیشون

باید پاوربانک و هنذفریتم میبردی یا با چت و سریال خودتو اروم میکردی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

این دیگه دین و دین داری نیست بیشتر تخریب وجه دین و باعث اسلام گریزی بچه هاشون میشن درکت میکنم عزیزم خدا کمکت کنه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

ادم رو از دین زده میکنن

تو که نمیتونی اونارو تغییر بدی

تجربه شد برای دفعه های بعد

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

توکه میشناختیشونباید پاوربانک و هنذفریتم میبردی یا با چت و سریال خودتو اروم میکردی

بابا همون هدفونم ۱۰۰۰۰۰ بار حرف میزنن 

بخدا خسته شدم زبونم مو درآورد آنقدر بهشون توضیح دادم 

حالا این نیست که 

ما تو خونه بودیم خیلی معمولی گفتم آره مامان ما ساعت ۹ میریم استخر ۱۱ در میایم بابام گفت عه نگو بده همسایه ها میشنون ... چه معنا دختر بگه میرم استخر خوبیت نداره

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

بابا همون هدفونم ۱۰۰۰۰۰ بار حرف میزنن بخدا خسته شدم زبونم مو درآورد آنقدر بهشون توضیح دادم حالا این ...

دیگه همینه بیخیال نمیتونی عوضشون کنی کهنذفزی بزن که زیر شال پیدا نباشه 

اهنگتو گوش کن

شارژشم تموم نمیشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خانوادتون خشک مذهبن فقط تنخا راهت اینه ازدواج کنی با نردی ک برعکس خانوادتن

اره دقیقا ولی خب میخوام درس بخونم دانشگاه برم و واسه ازدواج عجله نکنم از روی عجله تصمیم نگیرم 

من خودم مذهبی هستم ولی دین خدا اصلا اینی که اینا ساختن نیست 

اصلا واسه خودشون فتوا میدن اینا ......

اره دقیقا ولی خب میخوام درس بخونم دانشگاه برم و واسه ازدواج عجله نکنم از روی عجله تصمیم نگیرم من خود ...

عب تداره گلم مجبوری سازش کنی حالا دانشگاه رو حداقل سعی کن ی شهر دیگه بیفتی ک کمتر با خانوادت باشی

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️