2777
2789
عنوان

خانوادگی

164 بازدید | 5 پست

بچه کمکم کنید؟

باشوهرم قهرم سر موضوعات کوچیک سرم داد میکشه که انگار یه کینه گنده ازم داره 4ساله اینجوریه منم همیشه کوتاه اومدم وچیزی نگفتم ولی الان دارم میترکم دوس جدابشم ازاونور هم میترسم ازبعد جدایی!!دعواهامون جدی میشه به هرکی تعریف کردم خندیده ولی شوهرم چون فامیلیم واین وسط یه کدورت هایی بینمون پیش اومد من و سعیدو ازهم دور کرد خسته شدم دوس دارم برم درخواست "ط"بدم ولی پام نمیاد اونم یچوقت نمیاد اشتی یا معذرت خواهی چیکار کنم خواهرا تنهام خیلی خانوادم حمایتم نمیکنه از این زندگی سرد خسته شدم کمکم کنید؟؟؟؟؟

💪🏻باید قوی باشم. 

یه مدت ب خودتون مهلت بدید 

و برید با مشاور صحبت کنید 

بعدا تصمیم گیری کنید با هم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بحث راه ننداز که باعث دعوا و داد بشه، هرچی میگه با ملایمت جواب بده، تو که نه خونوادت حمایتت میونن نه میتونی از شوهرت دل بکنی فقط آرامش بریز تو زندگیت

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

مشاوره نمیره ،خودش مشکل خانوادگی داره،پدر ومادر سر همه چی دعوا میکنن..مادر شوهرم کمبود محبت داره از شوهره اومده چسبیده به زندگی من..

یه مسافرت کوچیک نمیتونیم بریم بدون اون شوهرمم بدون اون منو نمیبره بعدش از مسافرت که برمیگردیم میگه وای هیچا مث خونه ادم نمیشه دق کردم اونجا!بچه ندارم بگو مگو ساده ولی قهرهای طولانی!خوانواده شوهرم باقهر کردن بزرگ شدن با پدرشون اصن حرف نمیزنن سر سفره باهم نمیشینن عقده ای های به تمام معنا!

کجا مراجعه کنم برا طلاق؟

💪🏻باید قوی باشم.