2777
2789

بخاطر شرایطی درمان دخترم درمانش ورزش و کاردرمانی هست .. ازهمسرم دور زندگی میکنم دو س هفته ۴/۵ روز پیش هم هستیم دلم میخوادبرگردم پیش همسرم سردشدبم ولی شرایط زندگی اینجا برای منو بچه هام خیلیی خوبه فقط مشکلم دوری دزهمسرمه اونم نمیتونه کارشو ول کته بیاد شرایط کاریش خوبه شکرخدا نمیدونم چکارکنم دوست دارم برگردم روال قبل ک کنارهم بودیم سخته شرایطم ۱۰۰۰کیلومتردوریم ولی اگه از مهر دخترم پیش دبستانی ثبت نام کنم موندگارمیشم ازاینکه دورهستم و کل مسِئولیت روی دوشمه یوقتا خسته میشم بچه هام اذیت میکنن هفته ای س بار بچم میبرم ورزش و اگه بره مدرسه سرمابخوره ب بچه دیگمم منتقل میکنه و من توی سرما شب و نصف شب چجوری تنها برم بیمارستان ازاین فکرا میکنم میترسم ولی شرایط زندگیم اینجا خوبه بچه اام اجتماعی شدن دخترم بیماریش تقریبا متوقف شده زبلترشدن ولی ازهمسرم ک دورم چه فایده 😔توروخدا دعام کنید تصمیم درست بگیرن

لطفا بگید چکارکنم 

اگه ب شوهرم اصرار کنم منو برمیگردونه ولی یه جورایی هم خودم ب پدرومادرم وابسته شدم ازطرفی اجاره نمیدم و یه کمک خرجه برای ما هزینه پیش دبستانی اینجا نصف هست امکاناتش بیشتره تفریحاتمون بیشتره ....ولی مشکل دوری از شوهرمه

دوهفته دوریم البنه اینم بگم شوهرم اونجا از ۶ صبح تا۶ عصر سرکاره و تا بیاد خونه و خریدی و شامی دیگا۱۰ خوابه یعنی سرجمع روزی۳/۴ ساعت یا کمتر همو میبینم😁

حالا نمیدونم شوهرم میگه یکسال تحمل کن بچه بره پیش دبستانی زبلتر بشه بعد فکری میکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.