2777
2789

ضعیف ترو به درد نخورتر شدن.

دلیل امار ازدواج پایین اقتصاد نیست. بی عرضگی و تنوع طلبی مرداست. وگرنه دختر خوب زیاده خدایی

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بزرگ ترین دلیلش همون اقتصاده پسر بدرد بخور و کاریشم نمیتونه بدون کمک پدر یه خونه بخره الان

پسر به درد بخور و کاری کجاهست؟؟؟

همشونم دنبتل دخترای شب پارتی کن هستن

پسر به درد بخور و کاری کجاهست؟؟؟همشونم دنبتل دخترای شب پارتی کن هستن

کجا هست چیه همه جا هست اما به چشم نمیان 

مثل دختر که هم خوبش هست هم غیر اون

طرف خودشو بکشه باز نمیتونه زندگی بسازه 

موافقمبعد دیدی تا یه زن موفق میبینن چه چرت و پرتایی راجبش میگن

از اینکه دستشونم جلوی زنا دراز باشه پول بخوان هیچ خجالتی ندارن

اتفاقا بزرگ ترین دلیلش همون اقتصاده پسر بدرد بخور و کاریشم نمیتونه بدون کمک پدر یه خونه بخره الان

خونه نخره 

پسرا میتونن خونه مجردی بگیرن بساط پارتی و دختر بازی و... 

ولی نمیتونن ازدواج کنن؟ 

مشکلات اقتصادی قبوله 

ولی واقعا بی مسئولیت و تنوع طلب وراحت طلب شدن و بی قید

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

کجا هست چیه همه جا هست اما به چشم نمیان مثل دختر که هم خوبش هست هم غیر اونطرف خودشو بکشه باز نمیتونه ...

ماروسیاه نکن

چجوری دخترا میتونن پول دربیارن پسرا نمیتونن؟؟

سلام

من قبول دارم دلیل ازدواج نکردن مجردها مشکلات دیگه ای هست

این رو از مجردهای اطرافم میبینم

از این واژه زن مستقل هم به شدت بدم میاد ، با وجود اینکه دارم درس میخونم و برای آینده ام احتمال زیاد شاغل بشم مادرم هم شاغل هستند، اما این «زن مستقل» فقط یه تفکر استعماری بود که تفکر زنان رو تغییر بده.

میبینم خانم میگه ازدواج نکنید شاغل بشید که دستتون جلوی مردها دراز نشه!

کی این رو گفته؟ مرد وظیفش هست نفقه زن رو بپردازه، این حق طبیعی زن هست چرا از حقش کوتاه بیاد؟ حتی اگر شاغل بشه از نظر قانونی و شرعی اون درامد برای خودش هست وظیفه نداره برای زندگی خرجش کنه.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خونه نخره پسرا میتونن خونه مجردی بگیرن بساط پارتی و دختر بازی و... ولی نمیتونن ازدواج کنن؟ مشکلات اق ...

اون دسته همیشه هستن 

که پی خوش گذرونین و عیاشی 

مشکل من با این بخشه حرفه که ایشون میگه مشکل اقتصادی بی تاثیره 

خیلی مهمه الان