2777
2789
عنوان

دانشجو معلما از نظر مالی تو چ وضعیتید

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 24 پست
علاقع دارم ولی من خیلی پولکیم اگ پول توش نباشه وضعیتم همین باشه ممکنه خیلی پشیمون شم

طرز فکرت اشتباهه تو حتی پزشکی قبول بشی باید ۱۰ سال درس بخونی تا جا بیوفتی به درآمد خوب برسی طول میکشه خب 

اگر‌علاقه داری  حتما پشت کنکور بمون 

حالا خودت بگیری میگم یعنی با یه وام شاید بشه ماشین در حد پراید خرید راستش من امسال قراره برم فرهنگیا ...

مشکل قسط نیست بابامم میتونه قسطاش بده

من بیشتر بخاطر وامش میگم شاید خوب باشه چون نیاز به ضامن نیست

اونم الان دیگ کسی ضامن ادم نمیشه

وامم یچیز واجبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل قسط نیست بابامم میتونه قسطاش بدهمن بیشتر بخاطر وامش میگم شاید خوب باشه چون نیاز به ضامن نیستاون ...

از وامش خبر ندارم 

فقط گفتم میتونی با قسط و وام جور کنی خودت واسه خودت بخری

علاقع دارم ولی من خیلی پولکیم اگ پول توش نباشه وضعیتم همین باشه ممکنه خیلی پشیمون شم

اگه پولکی هستی سراغ معلمی نرو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ماشین؟ سال اول ؟ معلمی؟ فکر نکنمممم

فکر کنم حکم ماهی ۱۰ هیچی هم خرج نکنی با پول یکسال پول پراید هم‌جمع نمیشه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

دنبال پولی نرو معلمی کلا 

میخوای پشت بمونی واسه رشته های توان بخشی بمون نه واسه فرهنگیان

اما اگه بخوای میتونی وامای مختلف بگیری باهاش ماشین بگیری

دانشجو معلم چندر غاز پول میگیره اونم خرج خوابگاه و رفت و امدشه چیزی نمیمونه بخواد 500 جمع کنه بده ما ...

قبول دارم سال اول نمیشه ماشین خرید ولی در اون حدم نیست 

نه اونقدر جو دادن خوبه نه انقدر سیاه نمایی

والا اکثرا خوابگاه نمیرن ،من برادرم فرهنگیان خونده چندسال پیش تازه، خیلی اوکی بود 

بدون تدریس کردن و بدون درس خوندن خاصی حقوق خوبی میگیرن و واقعا میتونن به خودشون برسن. 

سال اول یادمه برادرم ماشین نخرید ولی یه دستگاه گیمینگ خفن که همیشه عشقشو داشت و نمیتونست تهیه کنه گرفت و کلی باهاش حال کرد

گرچه فرهنگیان کلا همون دوران دانشجوییش که استراحت میکنی و حقوق میگیری خوبه، بنظرم بعد اون اگه علاقه نداشته باشی بشدت طاقت فرساست و روحتو آزار میده 

سروکله زدن با کلی بچه، برخورد با شکایت مادرا، راه اومدن با مدیر و معاون ،ترس از حراست آموزش و پرورش و اینا 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

قبول دارم سال اول نمیشه ماشین خرید ولی در اون حدم نیست نه اونقدر جو دادن خوبه نه انقدر سیاه نماییوال ...

جای پیشرفت چندانی نداره درکل 

حقوق ثابت کارمندیه دیگه ،بعد چندین کار کردن و کلی تلاش واسه رتبه بندی شاید حقوقت افزایش پیدا کنه 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بنده یه ترم گذروندم قراره وارد ترم دوم بشم متاسفانه بهت میگم که از این خبرا نیست😔😂کلا یه چص تومنه که به هیچ جا نمیرسه😁🤣

البته از هیچی بهتره، پس شما تلاشتو بکن عزیزم❤️

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم