2777
2789

شوهرم رفته ی شهر دور بعد خونه خودم نمیمونم میگه تنها نمون  

خونه مامانم میمونم. خونه مادرشوهر هم دوتا برادرشوهر مجرد هستن اصلا راحت نیستم هی میگم راحت نیستم اصلا براش مهم نیس بیشرف فقط اصرار میکنه میگه اونجا هم برو  بعد میگه ده روز خونه مامانت میمونی 5 روز رو هم خونه مامانم ولی حتی چهار روز هم برام زیاده

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو میرم سر میزنم بهشون و برمی‌گردم .. نمون وقتی راحت نیستی بگو مگه من بهت میگم ده روز بمون خونه ی مامان من

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

برو اونجا بعد الکی خودتو یهو بزن به مریضی یا بامامانت هماهنگ کن که اون الکی بگه مریضم دخترم فلان بیا ...

نه بابا ،بچه نیستن که نفهمن.فردا پس فردا سو استفاده میکنن میگن مادرش دخالت میکنه تو زندگی سون

بگو یه روز میرم ناهار و شام برمیگردم(بگو زیاد بمونم باید از لحاظ پوشش راحت بگردم، ببین چی میگه)

خب واسش مهم نیس. میگه باید چند روز بمونی. حتی گفتم سه روز بمونم گف سه روز چیه مگه

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟