با نامزدم بحثم شد مقصر اون بود چون حرفی زد که ناراحت شدم منم تلفن و رو اقا قطع کردم بعد پیام داد جواب ندادم حالا یک روز گذشته الان باید منتظر باشم دوباره خودش پیام بده چون اون مقصر دعواست و باید معذرت خواهی کنه یا اینکه خودم پیام بدم آقایون تو مواقعی که مقصر هستند برای اینکه دیگه به اشتباهشون پی ببرند و قدر طرفو بدونن باید چجوری رفتار کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا من وقتی من از اون ناراحتم اونوقت چطور انتظار داشته باشم عذرخواهی کنه؟ بحث سراین شد که گفت برو گواهی نامه اتو بگیر اگه بیای آلمان برای کار مسیرت دور باشه گواهی نامه لازم داری که ماشین بدن بهت فلان منم گفتم من که هنوز آلمان نیومدم ما فعلا نامزدیم اگه عقد کردیم فقط بخاطر اونجا میگیرم چون من از رانندگی متنفرم و اینجا هم بابام هست ماشین داریم نیازی به گواهی نمیبینم سرهمین دری وری گفت