2777
2789
عنوان

عاشقانِ پاستا

85 بازدید | 21 پست

عزیزان 

پاستای الفردو خیلی خوشمزس 

ولی پاستای گوجه و ریحون 

یا همچنین چیزی درست میکنین؟

من درست کردم خوشمزه نشددد دستورای متفاوت پاستاهاتون رو بگین🌻🌻

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

منم فقط آلفردو دوست دارم .ی کافه میرم میخرم گاهی روش ی سس چیلی می‌ریزه ،وای چقدر لذیذ میشه🫠🫠

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گوجه و ریحون دوست نداشتم ، البته اماده گرفتم.پستو و الفردو و مک اند چیز خوشمزه ات

پستو رو من اصلا دوست نداشتم مزه اش میداد دوجا گرفتم

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
منم فقط آلفردو دوست دارم .ی کافه میرم میخرم گاهی روش ی سس چیلی می‌ریزه ،وای چقدر لذیذ میشه🫠🫠

خیلی خوشمزش

دریت کن خودت کاری نداره

اسلایسهای مرغو تفت بده توی کره 

پودر سیر و اویشن و فلفل و نمک بزن

خامه بزن قارچ بزن

بعدش پاستارو بریز 

یه استکان شیر یه استکان اب

در رو بزار بقله

یادم کن خوردی 

آلفردو خیلی خوبه گوجه رو ندوس جالب نمیشه

صرفا گوجه نه هر چی گفتم شاید طعم جدید و خوشمزه بگن

پستو رو من اصلا دوست نداشتم مزه اش میداد دوجا گرفتم

اگه پیشم بودی میبردمت کافه مورد علاقه ام پاستا پستو بهت میدادم ، اگه خوب درستش کنن مزه بهشت میده

البته سلیقه اییه

دریت کن خودت کاری ندارهاسلایسهای مرغو تفت بده توی کره پودر سیر و اویشن و فلفل و نمک بزنخامه بزن قارچ ...

من بلدم .گاهی لازمه غذای آماده بخورم و لذت ببرم.🫠🫠

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

اگه پیشم بودی میبردمت کافه مورد علاقه ام پاستا پستو بهت میدادم ، اگه خوب درستش کنن مزه بهشت میدهالبت ...

جدی؟😫من جای خوب نخوردم پسس 

اگه پیشم بودی میبردمت کافه مورد علاقه ام پاستا پستو بهت میدادم ، اگه خوب درستش کنن مزه بهشت میدهالبت ...

منم بدم میاد پستو ایران که هیچی تو خود ایتالیا هم خوردم انگار خاک اره میخورم ندوستتتتت