2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منم خودم که می‌خوام برم استرالیا کارام درست بشه فقط می‌خوام بدونم مامانشو می‌تونه راضی کنخ

فککک نکنم

★ 𝑾𝒉𝒆𝒏 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒏𝒆𝒆𝒅 𝒚𝒐𝒖, 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒔𝒂𝒚 𝒊 𝒎𝒊𝒔𝒔 𝒚𝒐𝒖 ★

الان ۳۱خلاصه میگم میخوامت

مياد  ايران ؟

كارش وضعيتش مشخصه؟

من باشم اعتماد نميكنم چون كسي ك ازم زخم خورده باشه كينه داشته باشه خشمش رو سرم خالي ميكنه

خانوادت كجا هستن؟ تو مسير زندگي خودت رو برو

اونم اگه خيلي تورو ميخاد ب تو ملحق بشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

شما که تاپیک زدید پسرتون ؟ 

ببخشید فقط سوال شد ؟ شما بپه ام دارید.؟ 

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱

چقد بضی تاپیک ها عجیب و غیرواقعیه!

ولش کنی!

بری شوهر کنی! بچه دار شی

طلاق بگیری

بعد بگه سلامممم من آلمانم  هنوز عاشقتم بیا بامن باش!

بااحترام اصلا باورپذیر نیست برام.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

مياد ايران ؟كارش وضعيتش مشخصه؟من باشم اعتماد نميكنم چون كسي ك ازم زخم خورده باشه كينه داشته باشه خش ...

من با مامان و بابام فقط ایرانیم بقیه همه آلمان آمریکا استرالیا خب کارش مهندس برق همینطور صراف 

شما که تاپیک زدید پسرتون ؟ ببخشید فقط سوال شد ؟ شما بپه ام دارید.؟

اره من ی پسر هفت ساله دارم که این آقا قبول کرده وضعیت منو فقط میگه صبر کن آروم آروم با مامانش توضیح بده

چقد بضی تاپیک ها عجیب و غیرواقعیه!ولش کنی!بری شوهر کنی! بچه دار شیطلاق بگیریبعد بگه سلامممم من آلمان ...

خودمم وقتی پیام داد اصلا تو شوک بودم این چجوری شماره مامانم پیدا کرده آنقدر قسمش دادم که گفت

فانتزیاتون هنوز تو رمانا و سریالای ده پونزده سال پیش مونده. یه کم آپدیت شید و طبق زمانه‌ی خودتون درو ...

فانتزی نیست یک حقیقت بود فقط خواستم بگم چون کلافه بودم همین برام مهم نیست شما باورر میکنید یا نه🙏