2777
2789
خلاصه جوابشو دادم فهمیدم وقتی از این آقا جدا شدم ده سال قبل ایشون از بس عذاب کشیدن که داغون شدن مواد ...

این همه اتفاق به عقلش نرسید با یه شماره دیگه به شما زنگ بزنه یا مادرش شما رو پیدا کنه، بذار من بهت بگم داستان واقعی چیه این یه آدم معتاد بوده از اول ، الان احتمالا پناهندگی رفته آلمان اونجام کسی رو پیدا نکرده داره به همه اکس هاش پیام میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه اتفاق به عقلش نرسید با یه شماره دیگه به شما زنگ بزنه یا مادرش شما رو پیدا کنه، بذار من بهت ب ...

نه من اون موقع کلا خط اینام عوض شد الان چند سالی هست ترک کرده مهندس برق صرافه

نه قصدش پز دادن نیست فقط میگه میخوامت اما یک ترسی داره از مامانش چون پسرش بخاطر من موادی شد

اين حرفا الكيه

رابطه خاصي ك نداشتيد

اون خودش دنبال اعتياد بوده زمينه داشته يا توي خانوادش و دوستاش بوده

برا چي باهاش كات كردي؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزیزم در مورد شرایط و خونوادش تحقیق کن و بعد با عقلت تصمیم بگیرنه با قلبت، عذاب وجدانتو توی تصمیمت د ...

مامانش قبولم نمیکنه چون بخاطر من پسرش عذاب کشید بهم میگه قول میدم قانعش کنم

اين حرفا الكيهرابطه خاصي ك نداشتيداون خودش دنبال اعتياد بوده زمينه داشته يا توي خانوادش و دوستاش بود ...

اون موقع سر به هوا بودم رفتم با یکی دیگه دوست شدم وگرنه مشکل از اون نبود😔

فکر نکنم ایشون راست بگن

یا میخواد پز بده یا وسوسه ات کنه یا سرگرمی نمیدونم ولی مشکوکه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی