2777
2789
عنوان

جلو بچه هاتون تا حالا

149 بازدید | 19 پست

باهم بحث کردین؟شوهرم خیلی احمقه بچم همبنجوری کلی مشکل داره جلوش داد وبیداد میکنه من یواش یه چیز بگم اون بدتر صدا بلند میکنه پیام بهش میدم بعدا جواب اون پیام بلند با دعوا بهم میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید متوجهش کنی که جلو بچه این کارا رو نکنه رو روحیه بچه اثر بدی می‌زاره بزار بچه فک کنه که چقدر مامان بابای من با هم خوبن 

ما هنوز بچمون به دنیا نیومده ولی شده منو همسرم بحثمون گرفته ولی تو موقعیتی بودیم که جای بحث نبوده 

ولی جوری رفتار کردیم که انگار نه انگار با هم بحثمونه ولی تو تنهایی خودمون حسابی به حساب هم رسیدیم 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
حالا چطور درستش کنم؟شوهرم که کوتاه نمیاد خودمم ازبس کوتاه اومدم استرس شدید وتپش قلب دارم

پسرتون ۱۱ سالشه عقلش در این حد هست متوجه حالات شما و پدرش میشه مطمئنا

با پسرتون صحبت کنید و براش توضیح بدید والدین با هم گاهی بحث و اینها دارن، و بهش بگید که پدرش الان دوران سختی رو داره میگذرونه و عصبی هست یکم. 

هیچوقت بچه محبت بینمون ندیده خیلی کله شق وقلدره

میفهمم پسرتون رو

والدین من خیلی همدیگرو دوست دارن ولی از اول زندگیشون هر دو نفهم بودن، و هنوز هم یکم هستن... ده درصد محبت بینشون رو دیدم ، نود درصد دعوا

میفهمم پسرتون رووالدین من خیلی همدیگرو دوست دارن ولی از اول زندگیشون هر دو نفهم بودن، و هنوز هم یکم ...

زبون نمیفهمه هر چی تو خلوت بهش راجع به رفتار با بچه میگم تو دعوا میزنه توی سرم اینجور گفتی اونجور کردی

عزیزم خانواده ما هم همینطوری ان دم به ثانیه داد و بیداد میکننکلا فکرم نکنم یکم به خودشون بیان

خدا کنه کسی گیر مرد نفهم نیفته هزار بار گفتم محبت نخواستم دعوا وداد وبیداد هم نکن حداقل بچه نبینه