2777
2789
عنوان

چند تا غذای جدید بگید

82 بازدید | 11 پست

همش برنج و خورشت شده 

یه چندتا جدید بگید بپزیم جیگرمون حال بیاد 

یا خورشت های جدید حداقل بگید 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیراشکی گوشت،دونات مرغ،بورک گوشت،یا همون سمبوسه پیتزایی،بقچه بادمجون،

بقچه بادمجون اگه حوصله داری برام بگو چطوری درست میشهممنون 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بقچه بادمجون اگه حوصله داری برام بگو چطوری درست میشهممنون

بادمجونهاتو ک پوست گرفتی به ۳ یا ۴ قسمت به طول(درازا) تقسیمش کن و بعد اینکه نمک زدی و تلخیش رفت سرخش کن

به گوشت چرخکرده پیاز رنده شده ای ک آبش گرفته شده اضافه کن و ادویه و نمک و فلفل بزن بعدم قلقلی های کوچیک بگیر و تو یه مقدار روغن سرخش کن

حالا ۲ ورق بادمجون بردار و به حالت +روی هم بزار یه گوشت قلقلی بزار وسطش و لایه های بادمجونو روی هم بیار

یه تیکه کوچیک فلفل دلمه ای،و یه ورق گوجه فرنگی یا گوجه گیلاسی روش بزار و با خلال دندون بهم فیکسشون کن

حالا همه رو بچین توی تابه یا قابلمه و براش با رب و زردچوبه و زعفران و نمک سس درست کن و بریز روش و زیرش رو برای یک تا یک ساعت و نیم کم کن تا سسش جابیوفته

سلام عزیزم ، یه بار که تایپک حس ششم گذاشته بودید چند تا پیام دادم شما هم کلی راهنماییم کردین . حرفاتون برام درست دراومد اما الان تو شرایطی ام که خیلی  مردد شدم . 

میشه درخواست دوستی ام رو بپذیرید راهنماییم کنید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دخترم . 

سلام عزیزم ، یه بار که تایپک حس ششم گذاشته بودید چند تا پیام دادم شما هم کلی راهنماییم کردین . حرفات ...

سلام عزیزم 

قبول کردم