بادمجونهاتو ک پوست گرفتی به ۳ یا ۴ قسمت به طول(درازا) تقسیمش کن و بعد اینکه نمک زدی و تلخیش رفت سرخش کن
به گوشت چرخکرده پیاز رنده شده ای ک آبش گرفته شده اضافه کن و ادویه و نمک و فلفل بزن بعدم قلقلی های کوچیک بگیر و تو یه مقدار روغن سرخش کن
حالا ۲ ورق بادمجون بردار و به حالت +روی هم بزار یه گوشت قلقلی بزار وسطش و لایه های بادمجونو روی هم بیار
یه تیکه کوچیک فلفل دلمه ای،و یه ورق گوجه فرنگی یا گوجه گیلاسی روش بزار و با خلال دندون بهم فیکسشون کن
حالا همه رو بچین توی تابه یا قابلمه و براش با رب و زردچوبه و زعفران و نمک سس درست کن و بریز روش و زیرش رو برای یک تا یک ساعت و نیم کم کن تا سسش جابیوفته