2777
2789

؟

توی شب های بلند پاییزو زمستون چه برنامه ای دارین؟ 

البته اکثرمون باید پا به پای بچه هامون درس بخونیم، من پارسال بچم مهد بود، کلا از عصر تا شب پای درس هاش بودم دیگه امسال که مدرسه است که دیگه هیچی، ولی غیر از اون. بگین برنامه ای برای پیشرفت فردیتون دارین؟ 

والا من همزمان با کلاسایی که بچمو فرستادم دارم باهاش یاد میگیرم همین 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

برنامه خاصی ندارم 

مثل همیشه سرکار رفتن و زندگی 

فقط ورزش با همسرم شبا زیاد تر میشه چون خنک و سرد میشهههه و حال میده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۷ ام 

متاهلم تازه اوندم خونه خودم باشگاه میرم 

برنامه نویسی هم یک مقدار از دوران دانشجویی  یاد داشتم دارم ادامه میدم 

چند جا هم رزومه فرستادم یک کار دورکاری برام گیر اومد در حد ۲ ۳ ساعت دار روز اگر اون بشه که خیلی خوب 

وقتایی که شوهرم نیست هم میرم خونه مامانم

چه جالبمنم همین طور، بچه ات چه کلاسایی می ره؟من با بچم موسیقی یاد می گیرم و ریتمیک و رباتیک و ...

منم رباتیک و شاهنامه خوانی و چرکته میره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش