2777
2789

یه جواب محترمانه بگین که ناراحت نشن 

پسره ماشین وخونه داره ویه سوپر مارکت خواهرم ۲۳واون ۳۷ به خاطر فاصله سنی راضی نیستیم 

ب فکر ناراحت شدن خواستگار هم هستین!!،خب بگید نه موافق نیستیم بخاطر سن دیگه ناراحت شدن نداره

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی خواستین بگینفقط توروخدا استخاره گرفتیم‌بد اومد‌‌رو نگین

چرا😅😂من دفعه اول بود اینجا میشنیدم همچین چیزیو

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

به خدا تو این دور و زمونه یه پسر بیاد امکانات ازدواج اماده کنه همون به سی سی و پنج میکشه به نطر من اگه اخلاق و رفتارش خوبه و خانواده سالمی داره و میتونه یه زندگی رو اداره کنه سن تو این زمونه یه عدد مطرح میشه من نطر خودم و گفتم .والبته در جوابی که میخواید بدید بگید دختر باشرایط سنی شما کنار نیومد 

به خدا تو این دور و زمونه یه پسر بیاد امکانات ازدواج اماده کنه همون به سی سی و پنج میکشه به نطر من ا ...

خب بره سراغ همسن خودش یا حداقل .۶.۷سال اختلاف سن .واجبه ۱۴سال کوچیکتر از خودش بگیره؟

چرا😅😂من دفعه اول بود اینجا میشنیدم همچین چیزیو

اخه همون یذره ایمان ما ادمای معمولی با این بهونه های مذهبی ازبین میره و وجه استخاره و دین رو بد میکنه. 

ما می‌خواستیم خونه بخریم با کلی قرضو بدهی پول جمع کردیم.

طرف هم آشنا بود تخفیف داد

روز معامله گفت استخاره گرفتیم بد اومده...

نمی‌فروشیم.

چند روز بعد با مبلغ بیشتر به یکی دیگه فروختن.

اصلا بحث استخاره نبود خانمش راضی نبود ب تخفیف

اگ همون اول دلیل رو میگفتن ما قرض می‌گرفتیم بازم پول رو جور میکردیم

خب بره سراغ همسن خودش یا حداقل .۶.۷سال اختلاف سن .واجبه ۱۴سال کوچیکتر از خودش بگیره؟

من نطر خودم و گفتم و شاید خیلی ها هم با سن کنار آمدن و تو این زمونه کم نیستن و اینکه ایشون مجبورش نکردن پیشنهاد دادن و خواستگاری کردن خب اگه جواب رد شنید صد در صد میره دنبال یکی دیگه

اخه همون یذره ایمان ما ادمای معمولی با این بهونه های مذهبی ازبین میره و وجه استخاره و دین رو بد میکن ...

چقد مضخرف استخاره رو بهونه کردن بخاطر قیمت بیشتر...

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊