2777
2789
عنوان

هیچ وقت فکر نمیکردم منم ی روزی اینجا از شوهرم گله کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 95 پست
نمیشه نگفت کهاینا نیازهاما آره تو این شرایط اگه فقط هزینه با مرد باشه سخت میشه...

میدونم. میگم هر دو طرف حق دارن. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
با هم برنامه ریزی کنینخرج و مخارج خونه رو جدا کنینخرج خونه رو خودت قبول کن انجام بدیهر وقت حقوق گرفت ...

آره یه ماه حساب کنید چقد میشه هزینه ها هر ماه یا هر هفته پول‌بزنه به کارتت بگیری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من اینو امتحان کردم جواب داده.

بشین همینجوری تو یه موقعیت معمولی خوبی هاشو بگو 

من فلان اخلاقتو دوست دارم.

چقدر فلان کارو میکنی حالم خوب میشه.

بعدش بگو میدونم نمیخوای منو ناراحت کنی ولی این حرفا که میزنی یکم دلخورم میکنه تو که کارو انجام میدی بذار حال دوتامون عالی باشه کنار هم.

انشاالله به زودی تیکر مامان شدنم رو میزنم

دیگه اصن نگو فلان چیزو بخره گفت چرا پیاز یا میوه یا فلان چیز نیس چرا نگفتی بخرم بگو چون از نظر شما نشستم تو خونه سیب زمینی پیاز گاز میزنم دستور میدم بخری انگار من تنهایی میخورم چیکار دارم هروقت دلت خواست بخر...

بچه ها پیام من ب شوهرم ببینید:سلام عشقم خیار و گوجه بیاراگ کیلو۶۰بود نیار باتشکر

😂😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ما از اول زندگی خرجارو جدا کردیم

خرید خونه با منه 

یعنی شوهرم هر ماه می ریزه به حساب من

اگه خودم بتونم خودم می گیرم

اگه نه،بعد از اینکه از سر کار اومد،یه استراحت می کنه و بعد با هم می ریم می گیریم

مردا کلا از خرید خوششون نمیاد

ولی شوهرم بعد چند سال خیلی بهتر شده

اوایل می گفت من خسته ام از سر کار اومدم و .....

ولی الان خیلی بهتر شده

ینی هر بار که درخواست خرید دارمباید له بشم و منت ؟

اون منت بزاره تو چرا به خودت میگیری؟

مگه ورمیداری وسایلو میبری خونه پدرت؟

واسه خونه خودش داری استفاده میکنی

چرا اینقدر حرفش برات مهمه؟

بی اهمیت باش ببین چجوری اونم بیخیال میشه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
ببین من اینو امتحان کردم جواب داده.بشین همینجوری تو یه موقعیت معمولی خوبی هاشو بگو من فلان اخلاقتو د ...

من واسه ی پبازم ازش تشکر میکنم

هزاران بار واسه تک تک خریدا میگم ممنون دستت درد نکنه

من محبت زیادی کردم جونم

الان حق منه گوجه خیار و سیب زمینی منت بزاره؟