وا خودت هرچی دلت میخاد میگی به خودت بعد میگی اون گفته
اون کجا گفته
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
حالا یه جوری میگن اخلاق انگار خودشون با اخلاق ترین خلق روی زمینن، بابا اخلاق بدون زیبایی ک نمیشه .اونم یه قسمتی هست باید باشه . خداوند زیباست و زیبایی رو دوست دارد
اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
همچین مردایی بی پدر مادرن و از چندتا مرد تشکیل شدن الهی به حق امام حسین یه زن گیرتون بیاد که با یه م ...
اوف چقدر نفرين ميكني نفرين ناحق بر ميگرده حرفشم بد نبوده زيبايي عادي ميشه اخلاق ميمونه بعدهم الان خيلي ها فقط ميخوان خودشون را به نمايش بزارن زن و مرد هم نداره دور ه اش اين شكلي شده
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
چیز بدی نگفت؟؟؟؟؟؟یعنی من خ...رابم بد نیست؟شما ورا؟
حرف اولش ول کردی، چسبیدی به دومی؟ نطر کلی داده، من عکست ندیدم، خودت ببین چطوره ، چرا باید اینجا عکس بگذاری که فکرکتی قضاوتت کرده.
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.