2777
2789
عنوان

الهی همچین مردایی هیچوقت رنگ خوشیو نبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 21 پست
نقطه چینش یعنی من خ..رابم

وا خودت هرچی دلت میخاد میگی به خودت بعد میگی اون گفته

اون کجا گفته

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یه جوری میگن اخلاق انگار خودشون با اخلاق ترین خلق روی زمینن، بابا اخلاق بدون زیبایی ک نمیشه .اونم یه قسمتی هست باید باشه . خداوند زیباست و زیبایی رو دوست دارد 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

وا خودت هرچی دلت میخاد میگی به خودت بعد میگی اون گفتهاون کجا گفته

عزیزم یه بار دیگه میری حرفی که زدو میخونی؟

میگه دختری که زیباییش رو به نمایش بزاره.....

یعنی چی؟ مگه من نفهمم یا عقل ندارم تو سرم که تو دهن مردم حرف بزارم 

همچین مردایی بی پدر مادرن و از چندتا مرد تشکیل شدن الهی به حق امام حسین یه زن گیرتون بیاد که با یه م ...

اوف چقدر نفرين ميكني نفرين ناحق بر ميگرده حرفشم بد نبوده  زيبايي عادي ميشه اخلاق ميمونه بعدهم الان خيلي ها فقط ميخوان خودشون را به نمايش بزارن زن و مرد هم نداره دور ه اش  اين شكلي شده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چیز بدی نگفت؟؟؟؟؟؟یعنی من خ...رابم بد نیست؟شما ورا؟

حرف اولش ول کردی، چسبیدی به دومی؟ نطر کلی داده، من عکست ندیدم، خودت ببین چطوره ، چرا باید اینجا عکس بگذاری که فکرکتی قضاوتت کرده. 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اوف چقدر نفرين ميكني نفرين ناحق بر ميگرده حرفشم بد نبوده زيبايي عادي ميشه اخلاق ميمونه بعدهم الان خ ...

من به ناحق نفرین نکردم واقعا دلم شکست طرف نه منو دیده نه منو میشناسه اومد قضاوتم کرد 

من متن اولشو کار ندارم متن دوم میگه دختری که خودشو به نمایش میزاره..... یعنی چی؟ یعنی آدم خ.راب خودشو به نمایش می‌زاره