2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

223 بازدید | 24 پست

زندایی شوهرم چن وقت پیش عقد دخترش خیلی بی معنی نصف فامیلو من جمله مارو دعوت نکرد بعدم نوعید برادر من نه اومد نه زنگ زد منم دیدمشون سلام علیک نمیکردم پشتمم میکردم بهشون یعنی خیلی واضح قهر بودم حالا عروسی دخترشه کارت داده هم حنا گفته و عروسی... من واقعا نمیدونم کار درست چیه باید چیکار کنم چون توپ و انداخته زمین من

حاج خانوم تکرار غریبانه روزهایت بدون حاج اقا چگونه گذشت...

برادرت فوت شده ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اسکولی برا عقد فقط خواهر و برادر پدرو مادر عروس و داماد میرن بدون بچه هاشونفقط عروسی همه رو دعوت ...

اسکول خودتی ترببت نداشتتو ریختی وسط 

جاریمو خانواده گفتن خواهرشوهرمم گفتن مارو نگفتن

منم مشکلم باز عقد نبود نیومدنشون برای نوعید بود

یه ذره شما عجیبی تا کسی برا عقد دعوتت نکرده پشتت و کردی و سلام نکردی عقد با عروسی فرق داره اقوام ...

متوجه شدی گفتم نوعید برادرم نیومدن؟!!! بالا گفتم همه رو گفته بود جز ما

من گفتم غیر عادیه؟؟گفتم چیکار کنم؟؟

خب رفتار شما زشت بوده

اگر شرایط داری عروسی رو برو و اگر دوست داری

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خب رفتار شما زشت بودهاگر شرایط داری عروسی رو برو و اگر دوست داری

رفتار اونا زشت نبوده جاریمو خانواده گفتن منو نگفتن نوعیدم نیومدن؟

هیچ وقت با کسی ۱۰۰ درصد رابطه رو قطع نکنید مثلا میتونستی عوض پشت کردن فقط یه سلام ساده بدی مگه بچه ای پشتتو میکنی ،الانم دست خودتونه میتونید برید ک کینه رو تموم کنید یا نرید 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....